Annonce
Struer

Borgmesterkandidat ramt af indbrud for nu tredje gang: - Jeg har det rigtig, rigtig skidt med det

John Christoffersen kom mandag hjem til en ubehagelig overraskelse. Arkivfoto: Morten Stricker
Det mangeårige byrådsmedlem John Christoffersen kom mandag hjem til en smadret terrassedør og et gennemrodet hus.

Thyholm: Tankerne har været mange, siden viceborgmester og byrådsmedlem John Christoffersen (S) mandag kom hjem og opdagede, at der havde været ubudne gæster på besøg.


Det er ikke meget at komme herfra med for at lave sådan et svineri. Selv mine børnebørns legetøj er gennemrodet.

John Christoffersen, Hvidbjerg


Indbruddet er foregået natten til mandag, og hans tanker har derfor blandt andet kredset om, hvad der mon var sket, hvis han havde været hjemme.

- Jeg skal til frisør i dag, så jeg var i Midtpunktet mandag klokken 12 for at få taget en corona-test. Den viste negativ, så jeg kørte glad hjem, fortæller John Christoffersen.

Glæden forsvandt dog brat, da han fik åbnet bagdøren til sit hus i Hvidbjerg og kunne se, at et skab stod åbent.

- Jeg vidste, at jeg ikke havde efterladt det sådan. Så de havde været her igen, siger John Christoffersen, som også har haft indbrud i både 2005 og 2015.

- Jeg synes, det bliver værre og værre. Ikke at de har taget noget, men fornemmelsen af, at der nu for tredje gang har været nogen rundt i mit hus og røre ved alle mine ting.

Annonce

Spekuleret hele natten

John Christoffersen beskriver synet, der mødte ham mandag, som et bombekrater.

- Soveværelse, badeværelse, køkken, stue - alt var gennemrodet. Det allerværste er, at de jo har rørt ved både håndklæder, mine boksershorts og min seng, forklarer han:

- Bare tanken om, at der er gået nogen rundt herinde og rørt ved alle mine ting. Og når de nu har været her tre gange, hvornår kommer de så fjerde gang.

De to foregående gange, hvor politikeren har haft indbrud, er et vindue blevet brækket op. Denne gang er en sten blevet kastet igennem terrassedøren.

- Det tog hele eftermiddagen at rydde op, fortæller John Christoffersen, som blandt andet har fået stjålet sit tv.

- Det er lidt af et detektivarbejde at finde ud af, hvad de har stjålet, men jeg kunne se, at det (tv'et, red.) var væk, for de har ødelagt hele væggen, tilføjer han:

- Det er ikke meget at komme herfra med for at lave sådan et svineri. Selv mine børnebørns legetøj er gennemrodet.

John Christoffersen har da nu også - efter at have spekuleret det meste af natten - besluttet sig. Nu skal der alarm i huset.

- Jeg har det rigtig, rigtig skidt med det og kan garantere dig for, at jeg har det rigtig dårligt næste gang, jeg tager hjemmefra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Det betyder de nye indrejseregler for grænsehandlen: Efter disse datoer kan du handle i Tyskland

Annonce