Annonce
TTH Herrer

Bramming tager fem år mere i TTH - med en lille bagdør på klem

TTH Holstebro og Magnus Bramming har nu papir på hinanden frem til sommeren 2025. Dermed burde det også være ret sikkert, at John Mikkelsens kamprekord står for fald - medmindre altså fløjspilleren bruger en bagdør i kontrakten til at tage på udlandseventyr. Foto: Morten Stricker
John Mikkelsens 14 år gamle kamprekord står for fald, det kan der ikke være tvivl om længere, efter at Magnus Bramming har underskrevet en ny fem-årig kontrakt med TTH Holstebro. Og dermed er fløjspillerens flirt med et udlandseventyr også et overstået kapitel, sådan da...
Annonce

Holstebro: Ingen kunne have sagt noget til det, hvis Magnus Bramming til næste sommer, når hans kontrakt med TTH Holstebro udløb, havde tømt sit skab og sagt 'tak for denne gang'.

Fløjspilleren har så rigeligt udtjent sin værnepligt i den hvide trøje, som han første gang trak over hovedet i 2012. Efter otte år, 356 kampe og over 1400 mål har landsholdsspilleren allerede skrevet sig ind i historiebøgerne, blandt andet som indehaver af EHF Cuppens målrekord.

Men Bramming og TTH er så langt fra et overstået kapitel. Tværtimod har parterne kigget hinanden dybt i øjnene og sat signaturer på en ny, fem-årig kontrakt, der binder Magnus Bramming til TTH Holstebro frem til sommeren 2025.

- Magnus er en af de største profiler i klubbens historie, og det er kæmpestort for TTH Holstebro, at Magnus' sportslige hjerte fortsat brænder for Holstebro, siger direktør John Mikkelsen.

Direktøren er selv indehaver af klubrekorden med 404 kampe for TTH, 50 mere end Magnus Bramming. Og derfor lå det også i kortene, at der måtte en forlængelse på bordet, hvis den hurtige og scoringssikre fløjspiller skal nå at tage den rekord, der i 14 år har stået John Mikkelsens navn ud for.

- Nu har jeg jo mistet et halvt år på grund af coronakrisen, så jeg blev jo nødt til at forlænge min kontrakt, så jeg kan slå den, griner Magnus Bramming.

Når kontrakten udløber er jeg jo kun 34 år og bør stadigt have nogle gode år i mig. Så må vi jo se til den tid, om vi skal tage fem år mere.

Magnus Bramming, fløjspiller i TTH Holstebro.

Annonce

Har sat rødder

I sin tid var det en ung, glatbarberet og langhåret knægt fra det nordsjællandske, der mødte ind til første træning i Holstebro. Siden er håret blevet kortere, skægget har fået lov til at gro og sproget blevet en smule mere jysk, selvom man stadigt kan ane de sjællandske rødder.

Det er sådan set ikke så underligt, at der sket noget på otte år. For Magnus Bramming har fra første dag i klubben omfavnet sin nye hjemby, og derfor var han heller aldrig i tvivl om, at han gerne ville forlænge samarbejdet.

- Mit hjerte ligger i Holstebro, der kan jeg ikke komme udenom. Jeg er groet fast, og både klubben og byen betyder meget for mig og min lille familie, siger Magnus Bramming.

Ud over kærligheden til klubben handler beslutningen også om perspektiverne. For der er noget i grøde omkring Gråkjær Arena, et projekt som den 29-årige fløjspiller kan se sig selv i.

- De seneste otte sæsoner har vi så mange gange været lige ved og næsten, og med den trup og Søren (Hansen, red.) som træner tror jeg fuldt og fast på, at vi kan tage det sidste skridt op. Jeg synes, det ser rigtigt spændende ud, forklarer Magnus Bramming.

Annonce

Bagdør til Bundesligaen

Tidligere har der været spekuleret i, om tiden var inde til at forlade Holstebro til fordel for et udlandseventyr. Ikke mindst den tyske Bundesliga har flere gange været på tale, ikke mindst i efteråret, hvor Magnus Bramming ifølge avisens oplysninger var langt i snakkene med Leipzig.

Og tankerne om et udlandseventyr er på ingen måder død. I aftalen mellem Magnus Bramming og TTH Holstebro er der lavet en slags bagdør, kald det en gentlemen-aftale, som giver fløjspilleren mulighed for at komme ud af den fem-årige kontrakt, skulle den rigtige udenlandske klub melde sig på banen.

- Med otte år i klubben og alt det, Magnus har været med til at bringe os til, så fortjener han også at få chancen, hvis der opstår en mulighed af den slags, man ikke kan sige nej til, konstaterer John Mikkelsen.

At der er sat en dør på klem, skal dog heller ikke overfortolkes. Plan A er at spille for TTH Holstebro de næste fem sæsoner, måske endda længere.

- Det skal være noget, der er noget helt ekstraordinært, noget der næsten er for godt til at være sandt, for at det kommer på tale. Jeg kan ikke se, at det skulle være interessant for eksempel at spille for et hold fra den nederste del af Bundesligaen, så vil jeg hellere blive i Holstebro, forklarer Magnus Bramming.

- Hvis jeg havde været 23, så havde det måske været noget andet, men man bliver jo også ældre, og jeg har nogle forpligtelser med et hus i Halgård, min kæreste og vores lille datter, som der også skal tages hensyn til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Holstebro

Med benzin i blodet

Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Annonce