Annonce
Kultur

Fabrikkerne lukker tre dage: Bramsen og bosserne klar til stort jubilæumsgilde

Sangerinden Stine Bramsen er en af dem, der optræder til Færch Plasts 50 års jubilæumsfest på lørdag i Gråkjær Arena. Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix
Medarbejdere fra alle europæiske afdelinger af Færch Plast mødes på fredag i Holstebro. Lørdag er der kæmpe jubilæumsfest i Gråkjær Arena med 1100 til festspisning, taler og toppen af dansk musik.
Annonce

Holstebro: - Det bliver et brag af en fest.

Sådan sagde Færch Plasts koncerndirektør Lars Gade Hansen, da han før sommer for første gang omtalte planerne om virksomhedens store 50 års jubilæumsfest i den sidste weekend i oktober.

Nu er ideer og planer blevet til virkelighed. Det hele kulminerer med jubilæumsfesten i Gråkjær Arena lørdag aften.

Den moderne håndboldhal vil på ingen måde ligne sig selv, når 1100 medarbejdere fra Færch Plast skal til gilde og fejre, at virksomheden i dag aldrig har tjent bedre og nu omsætter for 2,5 milliarder kroner.

Der skal også være plads til tre store danske musiknavne. Stine Bramsen og Alphabeat, The Scarlet Pleasure og Four Jacks sørger for den musikalske underholdning i løbet af aftenen.

Festtalerne er overladt til bestyrelsesformand Nils Smedegaard Andersen, der i ni år stod i spidsen for A.P. Møller-Mærsk. Lone Færch repræsenterer Færch-familien. Det var hendes far, Jørgen Færch, der grundlagde fabrikken for 50 år siden. Den tredje taler er koncerndirektør Lars Gade Hansen.

Det er første gang i Holstebro-virksomhedens historie, at produktionen på alle fabrikker bliver lukket ned tre dage i forsøget på at få så mange som muligt af af de 1500 ansatte med til festweekenden i Holstebro.

Festdeltagerne kommer fra fabrikkerne i England, Tjekkiet, Holland, Frankrig og Spanien. Der er også sælgere fra Sverige, Norge, Finland og Tyskland.

I løbet af weekenden vil der også være en række aktiviteterne for deltagerne, der for manges vedkommende aldrig har været i Holstebro før.

Det er en hemmelighed, hvor meget det koster at flyve langt hovedparten af medarbejderne ind til Holstebro og lukke produktionen ned i tre dage. De udenlandske gæster kommer fredag og rejser hjem igen søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Thyborøn får sin egen T-shirt

Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Åbningen af Klimatorium udskudt

Annonce