Annonce
112

Brandvæsen vendte tilbage til brandsted: Halm begyndte at ryge 

Nordvestjyllands Brandvæsen rykkede onsdag formiddag ud til en efterslukning af den brand, der mandag ramte en halmlade. Foto: Benny Gade


Lomborg: Sent onsdag formiddag måtte Nordvestjyllands Brandvæsen i Lemvig for anden gang i denne uge rykke ud til en brand på Kr. Bertelsens Vej ved Lomborg.

Denne gang var det dog ikke så dramatisk som mandag eftermiddag, hvor brandfolkene i et døgn kæmpede med at slukke en brand i en lade fyldt med rundballer halm.

- Det var begyndt at ryge fra en lomme af halm, hvor vi egentlig havde slukket ilden. Samtidig var vinden begyndt at dreje en smule, så røgen gik i retning mod en stald på ejendommen, siger indsatsleder Henrik Jensen fra Nordvestjyllands Brandvæsen i Lemvig.

Brandfolkene fik dog hurtigt slukket røgen og ilden i halmen, og samtidig undersøgte de halmstakken med et termisk kamera for at sikre sig, at der ikke var flere ildlommer at komme efter.

- Så der er ikke mere at komme efter, siger Henrik Jensen, der denne gang kunne konstatere, at indsatsen varede under en time.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig står sammen om at holde afstand

Lemvig

Topper listen over grønne kommuner

Lemvig

Præst laver national påskeside

Lemvig

Campingpladser starter forsigtigt op

Annonce