Erhverv

Brasserie EKTE åbner fredag

Der bæres "ekte" tæpper ind i Hotel Schaumburgs foyer. De spiller godt sammen med det rustikke brasserie EKTE, som åbner fredag som en del af det gamle Holstebro-hotel. Foto: Johan Gadegaard

Der er åbningsreception om eftermiddagen - og så kan de første spisende gæster tage plads fra klokken 17, fredag den 11. januar.

Holstebro: Fredag den 11. januar åbner brasserie EKTE på Hotel Schaumburg.

Derfor er der hektisk aktivitet på det gamle Holstebro-hotel i øjeblikket, for de sidste ting skal pakkes ud, hænges op, installeres og pudses op. Alt skal være klar til åbningsreceptionen om eftermiddagen.

Fra klokken 17 fredag tager EKTE de første spisende gæster ind.

- Det er ikke hummer, pighvar og kaviar, vi serverer her. Det skal man på restaurant Under Klippen efter, siger køkkenchefen, den 39-årige Réne Andersen, med henvisning til, at nok er det de to Under Klippen-ejere, Ertugrul Dogan og Ismail Aydoganer, der står bag brasserie EKTE, men konceptet er helt anderledes end på gourmet-restauranten ved Trylleklippen.

- Vores mad på EKTE er skam også lavet fra bunden. Men det er rustik brasseriemad, forklarer Réne Andersen.

Spisekortet indeholder blandt andet cæsarsalat, tatar, burger, bøf bearnaise og thai curry.

EKTE er ved at være færdigindrettet og åbner fredag. Foto: Johan Gadegaard
0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ung Lemvig-rytter havde sin debut i de franske alper: Styrtede to gange, men fik masser af erfaring

Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Kultur For abonnenter

Arrangørerne af Venø Festival: - Det er jo en form for hjerneblødning

Tophistorier

Struer For abonnenter

Rejsen fra Somalia: Jeg er fri i mit hjerte nu

Struer For abonnenter

Tour de Toilet: Er der virkelig ingen steder at ski.. på hele Thyholm?

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Annonce