Annonce
Kultur

Brugerne demonstrerede for Bubsi

Bubsi har ligget på Lille Torv siden 2014. Foto: Stine Kjærside
Der var gang i gaden omkring Lille Torv da der fredag aften blev demonstreret til fordel for værtshuset Bubsi, der efter at have ligget på Lille Torv i fem år onsdag blev strakslukket af Struer Kommune

Struer: Lille Torv var godt fyldt fredag aften. Nogle var der formentlig i forbindelse med det arrangerede Open by Night, hvor byens butikker holdt længe åbent og der var arrangeret forskellige halloween-aktiviteter. Men en del var der også for at støtte en kær ven, der har været der for dem hver dag: Værtshuset Bubsi.

Efter fem år på Lille Torv blev Bubsi nemlig onsdag lukket af Struer Kommune efter en årelang strid med en nabo, der har indsendt klager over støjgener fra værtshuset kort efter åbningen i 2014. Bubsi er blevet lukket med øjeblikkelig varsel til stor sorg for de daglige brugere af stedet. De var derfor samlet foran værtshuset, hvor de demonstrerede imod kommunens beslutning med banner, dåseøl og musik fra gruppen Peter Sort og de to andre idioter.

- Det er simpelthen så ærgerligt, siger Birgitte Høyer, der selv er kommet på Bubsi i flere år.

- Det er så synd at noget skal ødelægges af de få for de mange. Bubsi var bare så god til at skabe stemning og skaffe noget god musik, mener hun.

De gentagne klager om støjgener medførte nogle driftsvilkår for Bubsi pålagt af Struer Kommune, eksempelvis at der kun måtte spilles musik fra faste anlæg, som ikke kunne høres uden for værtshuset. Struer Kommune har oplyst efter strakslukningen, at ejerne af værtshuset gentagne gange har fået indskærpelser om at efterkomme disse driftsvilkår, men klagerne fortsatte.

Du kan læse mere om demonstrationen i Dagbladet Struer mandag.

Demonstrationen foregik foran værtshuset og varede fra klokken 18 til 21 fredag aften. Foto: Stine Kjærside
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Annonce