Annonce
Erhverv

Bruno og Jørgen sælger sommerhusudlejning

Denne sæson bliver den sidste, hvor Bruno Mølgaard (til venstre) og Jørgen Olesen står i spidsen for Odden Sommerhusudlejning. Foto: Jesper Lundsgaard
Feriepartner Vejlby Klit overtager fra nytår Odden Sommerhusudlejning

Gjellerodde: Når 2020 bliver til 2021, kommer et nyt ansigt til at stå i spidsen for Odden Sommerhusudlejning.

Jesper Nielsen, der i forvejen driver Feriepartner Vejlby Klit, har nemlig købt Odden Sommerhusudlejning af Bruno Mølgaard og Jørgen Olesen, der har stiftet og drevet sommerhusudlejningen gennem de seneste ti år.

Det er dog ikke uden en vis vemod, at de to ejere siger farvel til sommerhusudlejningen efter denne sæson.

- Jørgen har besluttet sig for at stoppe, og sammen med min kone har vi ønsket at koncentrere os om at drive cafeteriet og minimarkedet videre. Det havde været noget andet, hvis vi stadig kun havde omkring 40 huse til udlejning, men vi er vokset en del de senere år, siger Bruno Mølgaard.

- Vi er ikke trætte af at drive sommerhusudlejningen, men jeg har været ansat i Postdanmark i 40 år og de senere år kørt sommerhusudlejningen ved siden af. Samtidig er jeg ved at have alderen til, at jeg kunne begynde at tænke på, om det var tid til at gå en anden vej arbejdsmæssigt, supplerer Jørgen Olesen.

Det er ti år siden, Bruno Mølgaard og Jørgen Olesen gik sammen om at leje sommerhuse ud på primært Gjellerodde. I begyndelsen var der kun et enkelt hus, men forretningen er vokset støt de senere år, og i 2019-sæsonen havde makkerparret omkring 90 huse til udlejning.

De fortsætter med udlejningen i år, og allerede nu er der sket en vækst i antallet af udlejninger i forhold til sidste år.

Fra Bruno Mølgaards side var der ikke lagt op til at sælge sommerhusudlejningen, men efter sommerhussæsonen lukkede ned i september, havde han og Jørgen Olesen et møde med Jesper Nielsen. Her fornemmede de, at der var en god kemi, og derfor blev parterne enige om, at Jesper Nielsen overtager sommerhusudlejningen fra 1. januar 2021.

- Vi har ikke undersøgt, om der var andre muligheder, for vi følte, at Jesper var den rigtige til at overtage. Vi går samtidig meget op i, at der ikke skal ske nogle ændringer for udlejerne på Gjellerodde, og at de får de samme vilkår hos Jesper, som de har fået hos os, siger Bruno Mølgaard.

For både Bruno Mølgaard og Jørgen Olesens side har det ligget dem på sinde, at sommerhusudlejningen bliver drevet videre på samme måde som det hidtil er sket. Derfor vil de to hjælpe Jesper Nielsen så meget som muligt i begyndelsen, når han har overtaget sommerhusudlejningen på Gjellerodde.

Bruno Mølgaard siger dog ikke farvel til Gjellerodde. Han fortsætter med at drive Odden Cafeteria og Minimarked sammen med sin kone.

"Vi er ikke trætte af at drive sommerhusudlejningen, men jeg har været ansat i Postdanmark i 40 år og de senere år kørt sommerhusudlejningen ved siden af. Samtidig er jeg ved at have alderen til, at jeg kunne begynde at tænke på, om det var tid til at gå en anden vej arbejdsmæssigt".

Jørgen Olesen, medindehaver Odden Sommerhusudlejning

Annonce
Annonce
112

Hus ubeboeligt efter brand

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Mette F. - Gradvis åbning af Danmark efter påske er sandsynlig men der går tid før samfundet er normalt igen

Annonce