Erhverv

Burgerkæde rykker ind i Intersport

Sidste år åbnede The Burger Company endnu en restaurant i Viborg, og den nåede at blive nomineret til "Byens bedste takeaway" i Byens Bedste-konkurrencen, fremhæver en stolt Simon Franck Jakobsen. Pressefoto
I 2017 åbnede et brødrepar en burger-restaurant. Nu er de allerede klar til åbning nummer fire, og det bliver i toppen af gågaden.

Holstebro: - Vi har fart på.

Det gælder både i køkkenet og med ekspansionen af burgerforretningen, konkluderer 29-årige Simon Franck Jakobsen.

Sammen med sin bror, 31-årige Morten Franck Jakobsen, står brødrene bag The Burger Concept, en burgerkæde som forrige år så dagens lys.

Nu er brødrene klar med åbning nummer fire, og den bliver i Holstebro, nærmere bestemt på adressen som gennem adskillige år husede Intersport i Nørreport Centret.

- Det er en sindssyg god placering, som vi er meget glade for. Der kommer en skillevæg op i butikken, da vi ikke får brug for al pladsen, men det bliver alligevel vores største restaurant til dato. Vi kommer med et afprøvet koncept, som vi senest åbnede i Sct. Mathias Centret i Viborg, hvor restauranten også ligger ud mod en gågade, siger Simon Franck Jakobsen.

The Burger Concept har også restauranter i Egå og Silkeborg.

Der kommer en skillevæg op i butikken, da vi ikke får brug for al pladsen, men det bliver alligevel vores største restaurant til dato.

Simon Franck Jakobsen, indehaver, The Burger Concept.

Kunden har magten

Holstebro-filialen forventes at åbne i slutningen af maj eller begyndelsen af juni.

- Jeg har lige set tegningerne for restauranten i Holstebro, og det ser rigtig godt ud, siger Simon Franck Jakobsen, der mener, at The Burger Concept adskiller sig fra konkurrenter som Burger King og Sunset Boulevard på indretning samt selve smagsoplevelsen:

- Grundliggende for forretningen har været at holde lave omkostninger og samtidig have et godt koncept, hvor vi siger, at det godt kan være, at man kan lave en burger med trøffel og kaviar, men det er der kun to procent af befolkningen, som foretrækker. Vi satser på en burger med ost og bacon, der ganske enkelt smager godt og ikke er for dyr. Smagen er i fokus.

Af specialiteter fremhæves, at agurker og løg er syltet efter egen opskrift. Derudover er der friskhakket oksekød. Den opskrift har tilsyneladende virket.

- Vi kigger hele tiden efter nye steder at opføre restauranter, og vi vil også gerne åbne butik nummer fem og seks i år. Det er absolut et udtryk for, at det går os godt, samt at vi har fundet et koncept, der holder. Men vi er også bevidste om, at kunden er afgørende og har magten, siger Simon Franck Jakobsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Formand for dyreværnsforening: Det største svineri mine frivillige har set

Holstebro

Får en million kroner til nyt naturområde: Håber at starte byggeriet i 2020

Lemvig

Landsbyhøjskole for 24. gang: En uge med et hav af aktiviteter

Sport For abonnenter

Fra nummer 40 til nummer 1: Og sæsonens bedste spiller er...

Erhverv

Kemifabrikken på Harboøre Tange giver aldrig op

På afstand ligner Harboøre Tange et paradis for turister, fiskere og vilde fugle. Men når man kommer over bakken på Thyborønvej, forstyrres udsigten af et fyldigt industrikompleks med høje skorstene ude mellem Vesterhavet og Nissum Bredning. På jernbanesporet står lange rækker af kemikalievogne bemalet med Cheminovas navn, og de færreste vil være i tvivl om, hvor vi er endt. I årtier har den nordvestjyske kemifabrik været kendt for sine synder fra fortiden: En ophobning af mange ton kemikalieaffald på stranden ved Høfde 42 og på den oprindelige fabriksgrund lidt syd for det sted, virksomheden ligger i dag. Men Cheminova er ikke fortid. Nu hedder den bare FMC Site Rønland. Historien har ikke slået virksomheden ihjel, og mange vil blive overrasket over, at der stadig vandrer 450 ansatte igennem porten hver dag. Deres arbejde består i at fabrikere massevis af sprøjtegifte døgnet rundt på et område, der strækker sig over store dele af halvøen Rønland. Plantebeskyttelse, som man kalder det, til alt fra bomuldsmarker til frugtplantager og golfbaner over hele verden. Avisen Danmark er som det første medie lukket indenfor for at høre om, hvad der egentlig foregår på FMC Site Rønland, siden virksomheden fik ny ejer i 2015. Den amerikanske kemigigant FMC købte dengang Cheminova i en milliardhandel, der især udløste jackpot til hovedaktionæren, Aarhus Universitets Forskningsfond. FMC, der i forvejen var en global kæmpe inden for plantebeskyttelse, havde frem for alt brug for et brohoved ind i Europa. - Der var en produktionskapacitet, der kunne være interessant, men det handlede især om at komme ind og få nogle salgskanaler og markedsandele i Europa, siger Jakob Kyllesbech, fabrikschef på FMC Site Rønland. Den 49-årige sjællænder begyndte i jobbet i januar 2018 og flyttede til Struer, hvor han i dag bor i en lejlighed ud til Limfjorden.

Sport For abonnenter

TTH-direktør i den varme stol: Jeg håber HB rykker op, men de behøver ikke blive til en superligaklub...

Lemvig

Godt nyt til beboere i kommunens landsbyer: Spring gratis på bussen

112

35-årig tiltalt i voldtægtssag: Tippede selv skolen under falsk navn

Annonce