x
Annonce
Holstebro

Butik med børnetøjs-outlet popper op i Holstebro

Nogenlunde sådan kommer det til at se ud, når Outletland rykker ind i de tidligere Volvo-lokaler i Holstebro. Pressebillede

Outletland åbner en såkaldt pop-up-butik i de lokaler på Nørrebrogade, der tidligere husede den lokale Volvo-forhandler.

Holstebro: - Vi har lejet os ind i de gamle Volvo-lokaler på Nørrebrogade 50 i Holstebro, og vi åbner den 30. august.

Det oplyser Daniel Rodriguez fra Outletland - Stock Group A/S, der rejser rundt i landet med sit koncept.

- Vores koncept er, at vi besøger én by én måned ad gangen, og derefter rejser vi videre, fortæller Daniel Rodriguez, der tilføjer:

- Vi har tidligere været i Holstebro, men vi er vendt tilbage, da vi fik mange besøgende, og Holstebro har et stort opland. Denne gang har vi lejet os ind i nye og større lokaler end nogensinde før.

I Volvo-lokalerne kommer pop-up-butikken til at råde over 1500 kvadratmeter.

Annonce

200.000 stykker tøj

Konceptet har eksisteret i halvandet år. I begyndelsen købte Outletland restpartier, men nu er omsætningen så stor, at firmaet kan købe direkte hos producenterne.

- Det har bare vokset sig større og større. Vi er et af de pæne outlet. Det er gode mærker, og her er ikke noget med anden sortering, har Daniel Rodriguez forklaret til ugeavisen i Kolding, da Outletland besøgte Kolding.

Outletland havde der lejet sig ind i store lokaler ved Kolding Storcenter og åbnede den 2. august. Nu vinker outlet-butikken altså farvel til det sønderjyske og sætter kursen mod Holstebro.

Alle varer hænges på bøjler, så man skal ikke forvente at stå og rode i papkasser. På samme måde holder Outletland fast i en klar profil med kun at sælge tøj og sko til børn. Forretningen har mest til børn fra nyfødt til fem år, men man kan også finde tøj op til størrelse 13 til 14 år, fortalte ugeavisen.

- Vi har omkring 200.000 stykker tøj med til Holstebro, og vi fylder op hele tiden, siger Daniel Rodriguez, der lover også at tage en vinterafdeling med til det vestjyske.

Den midlertidige børneoutlet-butik holder åbent torsdage, fredage, lørdage og søndage i den kommende måneds tid - torsdage og fredage fra klokken ti til 19 samt lørdage og søndage fra klokken ti til 16.

- Vi har også hyret lokale folk til at hjælpe med salget, tilføjer Daniel Rodriguez.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Annonce