Annonce
Struer

Byens største virksomhed: Nu passer vi bare ekstra meget på

Direktøren for Hvidbjerg Vinduet, Claus Arbjerg, har ikke selv konstateret smittetilfælde blandt de cirka 80 ansatte på virksomheden. Men efter smitteudbruddet på skolen, har flere i løbet af den seneste uges tid været nødt til at bede om barnets første sygedag. Arkivfoto: Allan Damgaard
Smitteudbruddet på Hvidbjerg Skole får de ansatte på Hvidbjerg Vinduet til at skærpe opmærksomheden med at passe på
Annonce

Hvidbjerg: Den markante smittespredning på Thyholm Skole med 34 konstaterede tilfælde af Covid-19, da tallene blev gjort op søndag, har ikke kun konsekvenser på selve skolen.

På byens største virksomhed, kunne direktøren for Hvidbjerg Vinduet, Claus Arbjerg, i løbet af sidste uge mærke på fremmødet, at lidt flere end normalt, måtte ringe og melde fra på grund af barnets første sygedag.

- Ikke nødvendigvis fordi der var konstateret smitte. Det kunne også være problemer på hjemmefronten med at få arrangeret pasning på grund af karantænereglerne i forbindelse med de mange test, som er gennemført, forklarer han.


Det har da helt sikkert været en påmindelse om, at vi skal tænke os ekstra godt om,

Claus Arbjerg, direktør, Hvidbjerg Vinduet, Thyholm


- Det har ikke været et omfattende problem for os. Det er efterhånden ved at være de færreste af de cirka 80 ansatte på Hvidbjerg Vinduet, der har børn i skolealderen. Så det vælter ikke noget for os. Men som sagt: Vi har kunnet mærke en svag stigning i fraværet, forklarer han, og internt på virksomheden gør det også indtryk, at smitten har bredt sig så markant på skolen.

- Det har da helt sikkert været en påmindelse om, at vi skal tænke os ekstra godt om, fortæller Claus Arbjerg.

- I produktionen har vi ikke de store problemer med at holde afstand, og vi arbejder så vidt muligt med forskudt pause, så der også kan være god afstand mellem de forskellige hold i kantinen. Det er vi blevet ekstra opmærksomme på, forklarer han.

Desuden er der indført regler for besøg.

- Det er ikke så mange, vi får. Vi har allerede begrænset det til et minimum, men nu bruger vi også mundbind. Måske især som et signal om, at vi skal passe på hinanden, fortæller Claus Arbjerg med et håb om at kunne begrænse smitten til et minimum, hvis den ud over skolen også rammer byens største virksomhed i Hvidbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce