Annonce
Lemvig

Byggegrunde i Nørre Nissum kommer i udbud

Dette er den totale plan for udstykningen Kongensgårdparken på det, der altid er blevet kaldt for Hanssons Mark. Det er de ni grunde til venstre - altså ind mod Nørre Nissum by, som i første omgang kommer i udbud.
Ni grunde i Kongensgårdparken kan erhverves til mindstepris på 495.000 kroner

Nørre Nissum: Nu bliver det snart muligt at bygge nyt hus i Nørre Nissum med udsigt over Limfjorden.

Lemvig Kommune er så langt med byggemodningen af den første del af Kongensgårdparken, at man er ved at være klar til at sende dem i udbud.

- Vi har haft sagen på lukket møde i økonomi- og erhvervsudvalget, og her valgte vi at give grønt lys for, at forvaltningen snarest kan sende de ni grunde til salg, siger borgmester Erik Flyvholm.

Annonce

I første omgang sender man dem i udbud, fordi der er nogle af grundene, der er mere attraktive end andre, og der derfor kan være "kamp" om at erhverve sig dem. Så kan de sælges til højestbydende.


Det er et godt navn til udstykningen, da det virkelig er en "konge-placering" med udsigt ud over fjorden.

Erik Flyvholm, borgmester


- Vi har sat en mindstepris på 495.000 kroner, som svarer til kostprisen, som kommunen har betalt for at byggemodne området, siger borgmesteren.

Når udbuddet er slut, vil man se på, hvad der er tilbage af grunde, og hvad prisen så bliver for dem, der ikke blev solgt.

- Det er et godt navn til udstykningen, da det virkelig er en "konge-placering" med udsigt ud over fjorden. Jeg håber, der er nogle, der vil benytte lejligheden til at bygge nogle flotte huse på denne fornemme placering, lyder det fra borgmesteren.

Den nøjagtige dato for udbuddet vil blive offentliggjort snarest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce