Annonce
Lemvig

Bygger til for her mærker man ikke krisen

Hos Søren V. Jensen er man i færd med at opføre en åben hal, men en endnu større vil senere følger på østsiden af den nuværende bygning. Foto: Benny Gade
Søren V. Jensen Totalentreprise er i fuld færd med at bygge til. Problemet er blot, at man ikke har tid til det
Annonce

Rom: Det kan godt se ud til, at et nybyggeri hos Søren V. Jensen Totalentreprise står stille. Og det gør det faktisk også, men det er ikke på grund af den igangværende corona-krise.

- Det kan se lidt underligt ud, at det står stille, men det er dog ikke tilfældet. Vi har blot valgt at sige, at kunderne kommer først - og vi har faktisk forrygende travlt, forklarer Søren V. Jensen.

Firmaet, der er ekspert i byggeri, har selvfølgelig også valgt selv at opføre de nye tilbygninger. Men da det kniber med tiden, har man valgt at sige, at nybyggeriet må tage den tid, det nu engang tager. Derfor har man ved domicilet på Plutovej i Rom i længere tid kunnet se de stålspær, der skal danne rammen for en ny 300 kvadratmeter åben hal.

- Men vi har masser af opgaver. Vi har travlt med Scandic Salmon i Tørringhuse, hos Thyborøn Trawldoors, vi arbejder på den nye købmandsbutik i Ramme, har en del opgaver for landbruget og utroligt mange private opgaver, siger Søren V. Jensen, der ikke på stående fod kan remse dem alle op.

Vi bygger efterhånden som vi kan få tid til det.

Søren V. Jensen, medejer

Annonce

Købt til

Der er dog ingen tvivl om, at der er gang i hjulene og derfor er brug for ekstra plads. Også mere end de 300 kvadatmeter, der allerede er synlige.

- Vi har netop købt en 3500 kvadratmeter stor grund af kommunen, der ligger øst for vores nuværende bygning. Her skal vi have opført en 1000 kvadratmeter stor hal samt indrettet oplagsplads, siger Søren V. Jensen.

Den nuværende bygning blev opført i en tid, hvor Søren V. Jensen beskæftigede 15-20 mand.

- I dag er vi oppe på 35, så derfor må vi i gang med at udvide, siger han.

Den 300 kvadratmeter åbne hal skal bruges til køretøjer og som vaskeplads, mens den kommende 1000 kvadratmeter nye hal skal rumme firmaets tømrere. Dermed vil den nuværende bygning blive en hal forbeholdt murerne.

- Vi bygger efterhånden, som vi kan få tid til det. Jeg forventer dog, at vi har spærrene til den nye hal på plads i løbet af juni, siger Søren V. Jensen.

Annonce

Ingen krise

Den nytilkøbte grund skal ikke blot bruges til ny hal og oplagsplads, men også en slags genbrugsplads, hvor containere bliver gravet ned, som det er kendt fra genbrugspladsen.

- Det skal vi selvfølgelig også have, siger Søren V. Jensen.

På grund af den store aktivitet har virksomheden endnu ikke mærket følgerne af den igangværende corona-krise.

- Der har været ganske få medarbejdere, der har haft brug for at holde fri af hensyn til deres børn. Men der ud over er vi indtil videre sluppet nogenlunde heldigt gennem krisen, siger Søren V. Jensen.

Han understreger, det i høj grad også skyldes fleksible medarbejdere, der har været klar til at arbejde over, når behovet har været der.

- Og så har vi også mødt en utrolig velvillighed og smidighed fra vores kunder. Flere har ringet og sagt, at vi bare kan begynde på en opgave, når det passer os, siger Søren V. Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce