Holstebro

Byrådsmedlem erstatter fratrådt chef i Børnehusene Ellebæk

Byrådsmedlem Søren Frøstrup-Agger (S) bliver ny leder af Børnehusene Ellebæk. Foto: Holstebro Kommune

Søren Frøstrup-Agger bliver ny leder af Børnehuset Ellebæk, efter at Jacob Birk-Nielen opsagde sin stilling efter et par meget urolige uger på de tre institutioner.

Holstebro: Det er gået hurtig med at finde en ny leder for Børnehusene Ellebæk, efter at Jacob Birk-Nielsen tidligere på ugen opsagde sin stilling efter offentlig kritik.

Den nye leder bliver Søren Frøstrup-Agger. Han begynder i sit nye job allerede på mandag. Den uddannede pædagog har været leder siden 2006. De sidste seks år i Holstebro Kommune som daginstitutionsleder og senest som leder af Midtbyens Børnehus.

- Søren er en leder, der har opnået gode resultater med ledelse på flere matrikler. Han har evnen til at forbedre og opretholde et godt arbejdsmiljø, og er den rigtige person til at skabe ro og fornyet fremdrift omkring Børnehusene Ellebæk. Jeg er rigtig glad for, at vi hurtigt har fået Søren på banen som ny leder, og håber alle vil tage godt imod ham, siger Holstebro Kommunes familie- og dagtilbudschef, Søren Buch i en pressemeddelelse.

Børnehusene Ellebæk består af Wagnerhus, Måbjerghus og Børnehaven Ellebæk

Søren Frøstrup-Agger er også socialdemokratisk medlem af byrådet i Holstebro, hvor han blev valgt for første gang i 2017 med 300 stemmer.

- Jeg har været rigtig glad for lederjobbet og fællesledelsen i midtbyen, og ser frem til at løse opgaverne i den vestlige del af Holstebro. Jeg kender jo Ellebæk-området særdeles godt, og glæder mig til at lære personale, børn og forældre at kende, siger Søren Frøstrup-Agger i pressemeddelelse fra kommunen.

Han overlader ledelsen af Midtbyens Børnehus til nuværende viceleder Casper Bach Christensen, som bliver konstitueret frem til 1. oktober 2019.

0/0

Tophistorier

Annonce
Holstebro For abonnenter

50 år siden: Månelandingen ryddede forsiden 9 dage i træk

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lånere får kortere tid til at læse

Tophistorier

Indland For abonnenter

16-årige Gitte blev myrdet for 40 år siden: Morderen er aldrig fundet

Struer For abonnenter

Efter et år og ni måneder - nu går vores datter igen i skole

Livsstil For abonnenter

Forfatter og journalist Lone Theils: Jeg ser verden som et fantastisk sted, der skal opdages

Lemvig

Video: Se med, når storkeungen spiller død for at blive ringmærket

Holstebro

Politikers søn fik dramatisk start: Rutinetjek endte i akut kejsersnit, elektrochok og tarmoperation

Annonce