Annonce
Struer

Byrådsmedlem: Usædvanligt, at Tue Mantoni blander sig

»Det er da helt usædvanligt, at Tue Mantoni blander sig i debatten,« konstaterer Conni Kristensen fra Venstres byrådsgruppe i Struer.

»Det er da helt usædvanligt, at Tue Mantoni blander sig i debatten,« konstaterer Conni Kristensen fra Venstres byrådsgruppe i Struer.

Annonce

Hun er selv modstander af en kommunesammenlægning, som Tue Mantoni anser for en fordel for hele området.

»Men det er da dejligt, at han fremsætter sine synspunkter. Man kan jo ikke ligefrem sige, at de generelt har vist særlig meget interesse for lokalområdet på B&O, og jo flere, der blander sig i debatten, jo bedre,« mener hun.

Flemming Sørensen, medlem af Socialdemokraternes byrådsgruppe i Struer og formand for fagforeningen 3F i Holstebro, mener også, at det er helt fint, at Tue Mantoni giver sig tilkende og markerer sig i debatten.

»Men det ville være mere interessant, hvis det var bestyrelsen for B&O, der meldte klart ud, hvad de har af ambitioner for området,« siger han.

Flemming Sørensen mener ikke, at Tue Mantonis argumenter holder vand.

»Jeg kan ikke se, hvordan udbuddet af både sport og kultur skulle blive bedre, hvis vi lægger kommunerne sammen. Tværtimod kan jeg frygte, at en stor andel af det tilskud, vi i dag giver til for eksempel Folkets Hus, vil blive reduceret, og at man i stedet vil prioritere mere til Musikteatret i Holstebro,« siger han.

Borgmester Mads Jakobsen (V) glæder sig over, at Tue Mantoni nu går ind i debatten, og selv om det er nyt for borgmesteren, er han ikke i tvivl om, at det må være et klart ja til sammenlægningen fra den kant.

»Jeg tror, det får stor betydning, når folk som Tue Mantoni melder ud. Det er stærke kræfter, og det er folk som har stor gennemslagskraft,« siger Mads Jakobsen, som godt kan forestille sig, at udmeldingen fra Tue Mantoni kan være med til at flytte stemmer.

»Jeg håber, at borgerne vil se på, hvem der støtter op om det her,« siger Mads Jakobsen, der selv er varm fortaler for en sammenlægning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

112

Mand i bil fik tre sigtelser

Annonce