Annonce
Lemvig

Byskiltene forsvinder på stribe: - Det er en mærkelig beskæftigelse

Flere steder rundt i området står standerne tilbage uden byskiltet, der også varsler fartbegrænsningen. Privatfoto: Ivan Møller Sørensen
Flere steder står tomme skiltegalger tilbage efter at tyve har skruet skiltene af og taget dem med

Lemvig: Hos Lemvig Kommunes Vej og Park afdeling undrer man sig. I løbet af de seneste 14 dage er adskillige af områdets byskilte skruet af og fjernet uden nogen nærmere begrundelse.

- Det er en mærkelig beskæftigelse, konstaterer vejformand Ivan Møller Sørensen, der i dag kun finder tomme skiltegalger rundt om i kommunen. I dag mangler der blandt andet skilte i Gudum, Nørre Nissum, Fabjerg, Lemvig, Klinkby, Houe, Tørringhuse og Thyborøn.

- Den første forsvandt allerede i Thyborøn for 14 dage siden, og de andre er bare løbende kommet til, siger Ivan Møller Sørensen.

Han ved ikke, om det er den eller de samme personer, der står bag fjernelserne, men det er nærliggende at tro. Skiltene repræsenterer alle en værdi på omkring 1000 kroner stykket, og dertil kommer tiden, der skal bruges til at køre ud og montere skiltene igen.

- Det er lidt irriterende, at de bare forsvinder, siger Ivan Møller Sørensen, der naturligt nok gerne vil have sat en stopper for tyverierne.

- Vi vil gerne, at folk holder lidt øje med, hvad der sker, og eventuelt retter henvendelse til mig, hvis de ser noget mistænkeligt. Det er en stor udgift for kommunen, siger Ivan Møller Sørensen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Mindre opgaver rykkes frem

Lemvig

Campingpladser starter forsigtigt op

Annonce