Annonce
Lemvig

Caféen rives ned for at genopstå

Gravkoen bider bygningen i stykker, så der bliver ryddet og gjort klar til nybyggeri, som blandt andet indeholder spisested til 180 siddepladser i Café Larsen. Foto. Lars Kamstrup
Den omfattende modernisering og nybyggeri af Café Larsen er gået i gang, og arbejdet forventes klar til påske
Annonce

Lemvig: Nedbrydningsfirmaet Hvidberg er godt i gang med at rydde den del af Café Larsen, som vender ud mod Havnegade i Lemvig. Derefter bliver der gjort klar til det omfattende nybyggeri, der vil gøre, at spisestedet åbner i hel ny udgave til påske næste år.

Café Larsen er et af byens gamle spisesteder, hvor konceptet har holdt i mange år, og det koncept vil familien Larsen fastholde, når nybyggeriet og moderniseringen er tilendebragt.

Caféen har facade ud til både Havnegade og Vestergade, men den ligger på to matrikler. Facaden på matriklen ud til Vestergade er bevaringsværdig, så derfor er den del af byggeriet ikke omfattet af nedrivningen. I øjeblikket er selve caféen naturligvis lukket, men der er indrettet en midlertidig grillbar, så der fortsat kan købes mad i ejendommen, selv om caféen er lukket i et halvt års tid.

Men ud mod Havnegade sker der meget. Nu er nedrivningen i gang, og herefter vil der komme et nybyggeri, hvor bygningen rykkes helt ud til gaden. På de øverste etager skal der fortsat være lejligheder, men i gadeplan og 1. sal bliver der indrettet spisested med udsigt ud over den nyrenoverede havn.

Det nye spisested vil få omkring 180 siddepladser.

Familien Larsen driver desuden kiosken Larsen, der ligger i Nordea-bygningen ved siden af, og den er ikke omfattet af dette projekt.

Skiltet sidder der endnu, så man kan mindes det gamle Café Larsen, der efter planen genåbner til påske 2020. Foto. Lars Kamstrup
Annonce
Annonce
Lemvig

Stort fremmøde til valget

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Menighedsråd slår sig sammen i 2021

Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce