Annonce
Lemvig

Campingplads køber areal som godt en fodboldbane for at få plads til autocampere

Lars Byskov, Thyborøn Camping, her fotograferet ved vandrerhjemmet, som Thyborøn Camping også driver: Vi går i gang med udvidelsen til foråret. Arkivfoto: Lars Kamstrup
Lemvig Kommune har solgt 9000 kvadratmeter til Thyborøn Camping, som laver udvidelse klar til næste sæson
Annonce

Thyborøn: Thyborøn Camping har netop købt et nabo-areal på 9000 kvadratmeter af Lemvig Kommune, hvor byrådet godkendte salget på det lukkede møde i sidste uge.

Det er populært sagt godt en fodboldbane, campingpladsen har købt.9000 kvadratmeter er omregnet via web-siden journalistenheder.dk lig med 1,26 fodboldbane.

Det er for at skaffe mere plads til campister og autocampere, fortæller lederen af Thyborøn Camping, Lars Byskov.

- Vi indretter arealet i første omgang til almindelig camping og autocampere. Der bliver 31 pladser til campisterne og 13 til autocampere. Samtidig udvider vi vore køkken- og bad-faciliteter ved at forlænge den nuværende hotelbygning. Om der på et tidspunkt skal laves flere campinghytter, venter vi med at afgøre.

Men der er god brug for de nye pladser, så derfor vil arbejdet med at indrette dem gå i gang til foråret, så de er klar til sæson i 2021. Man er nødt til at gøre noget ved undergrunden, så arealet kan holde til, at de tunge autocampere kører der, da de under de nuværende forhold vil køre overfladen helt op, specielt når det har regnet.


Vi indretter arealet i første omgang til almindelig camping og autocampere. Der bliver 31 pladser til campisterne og 13 til autocampere.

Lars Byskov, leder, Thyborøn Camping


- Det ville jo svare til, at du sender en autocamper på fem-seks ton gennem din have. Det vil jo ikke se godt ud, så derfor skal vi have drænet og have en belægning, der kan holde til det i al slags vejr. Men der er god brug for at få plads til disse autocampere, der jo ikke kun kommer i sommersæsonen, og som der ikke er officielle pladser til i Thyborøn lige nu, siger Lars Byskov.

Thyborøn Camping forventer, at der kommer flere campister af enhver slags i eftertiden - ikke  mindst fordi vandkulturhuset VandWærket nu er indviet. De nye tiltag i Thyborøn supplerer hinanden og er sammen med til at styrke turismen.

Annonce

Hårdt ramt af corona

Thyborøn Camping var naturligvis hårdt ramt i foråret, da coronaen lukkede landet ned.

- Vi fik jo først gæster til pinse, som lå hen i juni. Til gengæld har der været mange i sommer, og selve campingpladsen kommer sikkert ud af året med et ok resultat, mener Lars Byskov.

Til gengæld er Thyborøn Campings store feriehuse hårdt ramt af coronaen.

- De var jo helt lukkede, da der var forbud mod flere end 10 personer samlet. Det har ikke været godt, så nu håber vi ikke, der igen kommer sådanne tiltag, fordi coronaen breder sig. Men det er tydeligt, at danskerne tror på, at der heller ikke næste år bliver de store muligheder for at tage ud i verden, så de er begyndt at booke sig ind til 2021. Bare vi så får en kanon-sommer, så vi kan vise det bedste, vi har. Så vil det være godt for fremtiden, mener Lars Byskov.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce