Annonce
Erhverv

Carl Larsen flytter varelager til Silkeborg

Carl Larsen står også bag firmaer som Chokoland og Sügro. Arkivfoto: Morten Stricker
Scandinavian Sweet Center i Struer rykker til Silkeborg og bliver en del af Candynavia - begge ejet af Carl Larsen

Struer/Silkeborg: Slik- og chokolade-giganten Carl Larsen har fusioneret to af sine selskaber, Candynavia og Scandinavian Sweet Center, skriver Midtjyllands Avis.

Det er ikke længe siden, at Candynavia, der ligger i Silkeborg, er rykket ind i nye lokaler på Bavnehøjvej, og snart får medarbejderne der flere at arbejde sammen med, når en håndfuld kolleger fra Scandinavian Sweet Center flytter ind i samme bygning. Når det sker vil medarbejderantallet i den bygning ligge på 26, skriver Midtjyllands Avis.

- Scandinavian Sweet Center er vores søsterselskab, og sortimentsmæssigt passer de to virksomheder rigtigt godt sammen, udtaler Candynavia-direktør Benny Ebsen til Midtjyllands Avis.

I alt bliver fire sælgere og to kontorfolk fra Scandinavian Sweet Center, som indtil videre har haft arbejdsadresse i Struer, rykket til Silkeborg og bliver en del af Candynavia. Samtidig rykker varelageret fra Struer med - alt sammen i løbet af næste uge. Det nye byggeri på Bavnehøjvej i Silkeborg er splinternyt og har kostet omkring 40 millioner, så der er godt med plads, hvilket er fint, for lagerdelen er udvidet fra 670 til 2500 pallepladser, mens pakkeriet går fra 160 til 470 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Kultur For abonnenter

Kære Svend. Næste gang jeg kommer til Danmark, ringer jeg naturligvis til dig... med varm hilsen og høj agtelse, Kathleen Kennedy

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Kunstmuseum klar til at åbne

Lemvig

Tøjeksperten lukker i Lemvig

Annonce