Annonce
Erhverv

Carsten tager en tørn mere på Venø

Venø Café og Havnekiosk bliver igen i år forpagtet af Carsten Nørager fra Venø. Arkivfoto: Morten Stricker
Modsat tidligere år, har det i år ikke været svært at finde en forpagter til kiosken på Venø. Carsten Nørager er nemlig klar til at stå bag disken igen

Venø: Venø gør klar til endnu en sæson, som traditionen tro bliver indledt med Åben Ø-dage i påskedagene. De sidste par år har der været lidt spænding omkring, hvordan det nu skulle gå med kiosken - ville der være en forpagter klar til at varetage den? Sidste år valgte Carsten Nørger, der halvandet år før det var flyttet til Venø, at overtage tjansen både som forpagter af kiosken og som havnefoged, og han gav Venø Café og Havnekiosk en lille make over.

Efter sæsonen ville han se, om det ville være givtigt for ham at vende tilbage til kiosken og havnen igen, når sæsonen startede igen, og det har han nu valgt at sige ja til. I år får han en kompagnon med sig, endnu en øbo, så han ikke kommer til at bruge helt så meget tid bag disken.

- Vi kommer til at fordele opgaverne lidt mellem os. Det bliver måske mest mig, der tager havnefoged-delen, mens Dorte (Sauer, red.) gerne vil slå et slag for nogle flere aftensmadsarrangementer, hvor man kan komme og købe det, der er på menuen, siger Carsten Nørager.

Annonce

Faste åbningstider

Med en partner i ryggen bliver der også lidt mere styr på åbningstidspunkterne.

Sidste år kørte Carsten Nørager ikke med specifikke åbningstider, men det vil Dorte Sauer gerne, så det bliver fastlagt nu.

Kiosken åbner 3. april ved 15-tiden, hvor det vil være muligt at komme op og få en kop kaffe og et stykke kage. Herefter bliver åbningstiderne i påsken formentlig mellem klokken 10-21, hverdage omkring 14-18 og måske med lidt mere åbent i weekenderne. Åbningstiderne vil komme op på Venøs hjemmeside.

Carsten Nørager er i hvert fald klar til at tage en tørn mere.

- Sidste år endte i et lille plus, og det er jeg meget godt tilfreds med. Jeg glæder mig til at komme i gang igen, for Venø har ramt noget i mig, og jeg er virkelig glad her, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig står sammen om at holde afstand

Lemvig

Topper listen over grønne kommuner

Lemvig

Præst laver national påskeside

Lemvig

Campingpladser starter forsigtigt op

Annonce