Annonce
Erhverv

Center sætter helt halgulv til salg

Ved siden af vandkulturcenter er Wærket i gang med at renovere andre faciliteter

Thyborøn: Det er ikke hver dag, man kan sætte et helt halgulv til salg.

Men det har Wærket i Thyborøn gjort tidligere på året. Det nu 51 år gamle halgulv i Hal 1, skal efter lang og trofast tjeneste i håndbolden, indefodboldens, badmitonens og mange andre idrætsgrenes tegn nu skiftes ud.

- På nettet fandt jeg en butik, der sælger gamle halgulve, og vi havde valget mellem enten selv at pille gulvet af eller betale for at få det gjort. Men vi tænkte, at hvis nogle havde brug for gulvet, så kunne de købe det af os, siger centerchef Jesper Vinther Fruergaard.

Derfor er gulvet nu udbudt i en auktion på internettet, og centerchefen regner med, at der også er købere til gulvet.

- Men vi regner ikke med at tjene det store beløb på gulvet. Vi gør det, fordi nogle godt kan bruge det, siger Jesper Vinther Fruergaard. Han tilføjer, at det stadig er muligt at byde ind på at købe gulvet på auktionen, der løber frem til slutningen af juni.

Udskiftningen af halgulvet er kun en lille del af etape 2 i renoveringen og ombygningen. Der er planer for omkring fem millioner kroner, og indtil videre er det lykkedes Wærket at finde finansiering til omkring halvdelen af det budgetterede.

- Fordelen er, at det er flere mindre ting, som kan tages i mindre bidder, når vi har finansieringen på plads, siger Jesper Vinther Fruergaard.

Blandt ønskerne og planerne i etape 2 af ombygningen står der blandt andet en flytning af cafe-området til stueplan, så det kan blive hjertet i det ombyggede idrætscenter. Desuden skal nogle omklædningsrum nedlægges eller flyttes.

- Der er flere omklædningsrum, der trænger til at blive renoveret, og det er en del af planerne for renoveringen, siger centerchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KD efterlyser en kommunal ombudsmand

Danmark For abonnenter

Johns kæbe var blød som bølgepap efter strålebehandlinger: - Den ville smuldre væk uden tandbehandlinger

Annonce