Annonce
Lemvig

Charlotte får 25.000 kroner til ny film

Filminstruktøren Charlotte Madsen (til venstre) har tidligere brugt Thyborøn som kulisse til en film. Dengang havde hun blandt andre Sofie Lassen-Kahlke med på rollelisten. Nu har Lemvig Kommune støttet hendes kommende spillefilm. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: Der er penge på vej fra familie- og kulturudvalget til filminstruktøren Charlotte Madsen, der stammer fra Bækmarksbro.

Hun er i gang med filmen "Asfalt", der ifølge ansøgningen til Lemvig Kommune skal optages på flere lokationer i kommunen.

Omdrejningspunktet skal efter planen være en øde placeret gård i den sydlige del af kommunen omkring Bøvlingbjerg, Bækmarksbro eller Møborg. Men der er også planlagt centrale optagelser ved Bovbjerg Fyr, i Thyborøn og ved flere af de flotteste og specielle lokationer i og omkring Lemvig.

Filmen har allerede fået 750.000 kroner i støtte af Den Vestdanske Filmpulje, og det beløb vil familie- og kulturudvalget supplere med yderligere 25.000 kroner.

- Det er et superspændende projekt, som Charlotte Madsen har gang i med denne film. Vi synes, det er en god mulighed for at eksponere Lemvig på gennem filmen, og derfor er det et enigt udvalg, der gerne vil støtte projektet, siger Henrik Thygesen (V), der er formand for familie- og kulturudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Venstre ved man aldrig, hvor er

Annonce