Annonce
Læserbrev

Corona. Lyt til dronningen

Debat: Tirsdag aften tonede Dronning Margrethe frem på TV-skærmen med et meget klart budskab til danskerne om at tage den ekstraordinære situation, vi befinder os i, dybt alvorligt og følge myndighedernes påbud og anbefalinger for, at vi alle skal komme bedst muligt igennem coronavirussens hærgen.

”Coronavirus er en farlig gæst. Den spreder sig som ringe i vandet, og det går stærkt. Èn person kan smitte mange – endda uden selv at føle sig syg, og smitten går videre til endnu flere, en lang og skræmmende kæde. I den kæde vil mennesker dø.”

Det var Majestætens ord. Det kan ikke siges mere præcist. Det er denne smittekæde, som vi må og skal bryde. Det har vi alle et ansvar for.

For mange har ikke taget situationen alvorligt nok. Det må og skal være slut nu. Lyt til Dronningen! Alle må efterhånden have forstået budskabet.

Det var en historisk tale, som Dronningen holdt. Og hvor bliver man stolt, når man hører vores Dronning. Med de helt rigtige ord sætter hun tingene på plads. Nu er der ingen, der længere har en undskyldning for ikke at forstå alvoren! Tak.

Kristian Thulesen Dahl (DF). Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Geopark: Nu er det op til Unesco

Annonce