x
Annonce
Struer

Corona rammer forårsmarked: Årets store plantemarked er aflyst

Det årlige store plantemarked på Gimsinghoved er aflyst i år, og det skyldes coronavirus og faren for smitte. Arkivfoto: Morten Stricker
Det store plantemarked på Gimsinghoved, som hvert år trækker tusinder af besøgende, er i år aflyst på grund af Coronavirus. Men der holdes formentlig et marked i august.

STRUER: Der bliver ikke noget plantemarked på Gimsinghoved i år. Det populære forårsmarked, hvor både planteskoler og private sælger planter, er ellers hvert år et stort tilløbsstykke. Men nu har haveselskabet aflyst plantemarkedet, som var planlagt til lørdag den 2. maj aflyses.

"Det er med stor beklagelse man finder det nødvendigt, at aflyse årets plantemarked på Gimsinghoved. Men med den udvikling der er i udbredelsen af Coronavirus, ville det være uansvarligt, at afholde det populære plantemarked, hvor flere tusinde mennesker er tæt samlet, og står i kø ved boderne," skriver bestyrelsen for Haveselskabet Struer Kreds i en pressemeddelelse.

Det er et af de allerstørste plantemarkeder i Jylland og formentlig i hele landet, som nu må spring et år over, konstaterer bestyrelsen.

Normalt mødes her plantefolk fra nær og fjern for at udveksle planter, og måske få en sjældenhed med hjem til samlingen eller til haven.

Formanden Henning Pedersen oplyser, at bestyrelsen nu satser på at tilbyde mange af de tilmeldte plantesælgere en stadeplads på plantemarkedet i forbindelse med Sans 2020 i Struer Midtby i august måned.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

En drømmebolig - langt ude i skoven

Danmark

Liveblog: 77 personer er døde med coronavirus i Danmark - de blev i snit 81 år

Danmark

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce