Annonce
Livsstil

Corona-virus fik rejsebureau til at gå nye veje

Niels Amstrup er direktør i Jysk Rejsebureau. Foto: Jens Thaysen/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix
Jysk Rejsebureau sender normalt rejsende ud til fjerne dele af verden, men det har coronapandemien for tiden sat en dæmper på. I stedet har rejsebureauet lanceret en række gruppevandreture i Danmark. Blandt andet i Mols Bjerge.

2020 er mildt sagt et hårdt år for rejsebranchen, og det oplever man også hos Jysk Rejsebureau, der normalt sender tusindvis af rejsende ud i verden. Rejsebureauet arrangerer blandt andet gruppevandreture med dansk rejseleder til Nepal, New Zealand og Tanzania.

Derfor er Jysk Rejsebureau nu gået nye veje og er begyndt at arrangere gruppevandreture i Danmark.

- Vi har nogle fantastiske guider, der er gode til at arrangere ture, så hvorfor sidde og vente på, at verden åbner igen, hvorfor ikke bare snøre støvlerne og komme ud? siger Niels Amstrup, der er direktør for Jysk Rejsebureau.

De fleste af turene er af en dags varighed, men der er også en tur af otte dages varighed til Bornholm og en tur med en enkelt overnatning i Nationalpark Thy.

- Endagsturene tør jeg godt sige, på godt jysk, er en succes. De er generelt fyldt med helt op til 30 deltagere, og det er rigtig sjovt, at så mange har lyst til at komme med ud at gå. Vi er lige så stille ved at lave flerdagsture på Bornholm og Thy. Vi har fået bookinger, men dem forventer vi os ikke så meget af i år, men mere til næste år, fortæller Niels Amstrup.

Tanken er, at gruppevandreturene, der er med guide og forplejning, skal henvende sig til en bred målgruppe. Man behøver derfor ikke være garvet vandrer, for at tage med.

- Turen i Mols Bjerge nok den hårdeste, og der har vi haft alt fra børn til 70-årige med. Nogle skal selvfølgelig bruge lidt længere tid på det, men vi er altid flere af sted, så vi har en fortrop og en bagtrop, og så tager det den tid, det tager. Vi har ikke haft nogen, der har måtte give op, og det forventer vi heller ikke på flerdagsturene, siger direktøren.

Jysk Rejsebureau har flere danske vandredestinationer på bedding og også en række ture til andre europæiske destinationer.

Når corona-situationen engang er så meget under kontrol, at vi igen kan rejse frit i verden, vil rejsebureauet fortsat udbyde de nyoprettede vandreture i Danmark og Europa.

- Det har hele tiden været mantraet, at vi ikke skal lave noget, hvor vi ikke kan kende os selv. Vi skal ikke lave noget, der ikke er der, når corona er under kontrol. Det skal give mening for vores brand og det skal give mening for vores kunder, siger Niels Amstrup.

Ud over gruppevandreture er Jysk Rejsebureau også netop begyndte at arrangere studieture med fuldt program til danske destinationer for gymnasieklasser.

Flere destinationer på vej

Jysk Rejsebureau arrangerer p.t. gruppevandreture til Mols Bjerge, Husby Klitplantage, Rebild Bakker, Endelave, Hindsgavl Halvø, Thy Nationalpark og Bornholms sydkyst.

De første fem er endagsture, turen til Thy er med en enkelt overnatning, mens turen til Bornholm er af otte dages varighed.

Priserne starter ved 175 kroner, og man behøver ikke være garvet vandrer for at være med.

Jysk Rejsebureau barsler med flere danske destinationer og kan også snart præsentere en række gruppevandreture til europæiske destinationer.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce