Annonce
Holstebro

Coronakrisen har taget brodden af indbrudstyvene

Ligesom på landsplan har coronakrisen haft en positiv indvirkning på antallet af indbrud i Holstebro. Arkivfoto: Erwin Wodicka
Annonce

Holstebro: Mange brancher har været udfordret af coronakrisen. Det gælder også for indbrudstyvene. Folk har brugt mere tid i hjemmet, og det har gjort arbejdsbetingelserne sværere for dem med lange fingre.

Det har derfor skabt en positiv udvikling i antallet af indbrud for andet kvartal af 2020.

Tal fra Danmarks Statistik viser, at der i andet kvartal skete 43 procent færre indbrud over hele landet i forhold til samme kvartal sidste år. Og tendensen er den samme i Holstebro Kommune.

Her blev der i andet kvartal i år lavet 20 indbrud. Sidste år lå tallet på 32, og for to år siden skete der 66 indbrud i kommunen i andet kvartal.

- Det er meget glædeligt, selvom udviklingen i de seneste måneder er sket på en kedelig baggrund, nemlig coronapandemien, som ingen af os har kunnet planlægge. Nu gælder det imidlertid om at holde fast, siger Britt Wendelboe, programleder i Bo trygt, i en pressemeddelelse.

I takt med de gode takter på indbrudsfronten faldt danskernes utryghed overfor indbrud også. Det viser en tryghedsmåling, som Trygfonden har lavet.

Annonce
Annonce
Lemvig

48-årig omkom i drukneulykke

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

To tyske biler fik buler

Struer

Flag for Benny og første skoledag

Annonce