Annonce
Lemvig

Coronasmittede stiger med to: Nu 29 smittede i Lemvig Kommune

Antallet af covid-19 smittede i Lemvig Kommune er steget med to i de seneste dage. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Lemvig: Antallet af coronasmittede i Lemvig Kommune ligger stadig lavt i forhold til resten af landet.

Den seneste opgørelse fra Statens Serum Institut viser, at 29 borgere i Lemvig Kommune har været smittet af covid-19. Det er en stigning på to i forhold til slutningen af sidste uge. Smittetrykket ligger nu på 10 for hver 100.000 indbyggere.

De to seneste tilfælde af covid-19 har ikke ramt medarbejdere i den kommunale sektor, siger kommunaldirektør Lars Keld Hansen.

- Vi har nogle medarbejdere, der ikke er på arbejde fordi de venter på svar på en covid-19 test, eller som har børn, der har en forkølelse og dermed kan være i risikogruppen, siger kommunaldirektøren.

Mandag morgen sendte Christinelystskolen seks elever fra 9. klasse hjem. En af eleverne havde været i tæt kontakt med en person, der var konstateret positiv for covid-19, og i løbet af weekenden havde eleven været i kontakt med fem andre elever fra årgangen. Derfor blev de seks sendt hjem fra skole og skal blive hjemme, ind til de har fået svar på en test.

Tirsdag formiddag havde Lars Keld Hansen dog endnu ikke hørt fra skolen om, hvorvidt der var kommet svar på de seks elevers test.

Seks af de 29 smittede i Lemvig Kommune ligger henholdsvis i aldersgrupperne 50-59 år samt 70-79 årige, viser tallene fra Statens Serum Institut. Dermed er de to aldersgrupper de to hårdest ramte i kommunen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Afløseren har nu 40 års jubilæum

Lemvig

Lemvig Kommune er giftig

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Lemvig

Mand sigtet for at have hash

Lemvig

Elevernes trivsel er helt i top

Annonce