Annonce
Holstebro

Coronatal på vej ned i Nordvestjylland

De tre nordvestjyske kommuner har i den forgange uge haft forholdsvis få nye tilfælde af covid-19, viser tal fra Statens Serum Institut. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Alle nordvestjyske kommuner ligger langt nede på listen over registrerede coronasmittede i den seneste uge
Annonce

Nordvestjylland: Antallet af nye coronatilfælde ser ud til at være på vej ned i de tre nordvestjyske kommuner, Holstebro, Struer og Lemvig.

I hvert tilfælde ligger alle tre kommuner langt nede på listen over kommuner med flest nye tilfælde af covid-19 i den forgangne uge, viser tal fra Statens Serum Institut lørdag.

Med 61 bekræftede smittede er Holstebro Kommune stadig den hårdest ramte af de tre kommuner. Med et incidenstal på 104,3 er Holstebro dog helt nede som nummer 83 på listen over de hårdest ramte kommuner i landet.

Struer har haft 15 bekræftede tilfælde i den seneste uge, hvilket betyder, at der har været 71,5 tilfælde for hver 100.000 indbyggere. Dermed er Struer nummer 93 på listen over de hårdest ramte kommuner.

Længst neder er dog stadig Lemvig Kommune. Her har der været ni registrerede tilfælde af covid-19 i den seneste uge, hvilket giver et incidenstal på 45,7. Det betyder, at kun Langeland og Fanø Kommune er under Lemvig på listen over de hårdest ramte kommuner i landet.

På landsplan var der lørdag registreret 1743 nye covid-19 tilfælde blandt de 94.967 prøver, der var blevet taget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce