Annonce
Lemvig

Covid-19 smittetal er stigende i Lemvig

Antallet af personer med covid-19 er stigende i Lemvig Kommune. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: Antallet af smittede med covid-19 i Lemvig Kommune er på vej opad.

Fredag eftermiddag viste de seneste tal fra Statens Serum Institut, at der de seneste syv dage er blevet registreret otte nye tilfælde af covid-19 i kommunen. Det giver et incidenstal på 41 for hver 100.000 indbyggere. Dermed ligger tallet væsentligt højere, end det har gjort de seneste dage, hvor tallet har ligget mellem 20 og 25.

Det seneste tilfælde i Lemvig Kommune blev registreret torsdag, hvor yderligere én blev konstateret ramt.

Ifølge opgørelsen fra Statens Serum Institut har der været mindst et nyt smittetilfælde hver dag de seneste fire dage, og man skal tilbage til månedsskiftet omkring marts-april for at finde en lige så lang periode, hvor der er blevet konstateret smittede i Lemvig Kommune. Dengang var der seks dage i træk, hvor der blev fundet mindst én smittet.

Siden 27. januar, hvor Statens Serum Institut begyndte at lave statistik på smittetallene for covid-19, er der blevet registreret 46 tilfælde af sygdommen i Lemvig Kommune.

Opgørelsen viser også, at det er de 50-59-årige, der har været hårdest ramt af sygdommen. Der er registreret 12 tilfælde af covid-19 i den aldersgruppe. Derefter følger de 20-29 årige, hvor der har været ni tilfælde, mens otte i aldersgruppen 40-49 år har haft virus.

På landsplan blev der registreret 482 nye tilfælde i fredagens opgørelse. 106 er indlagt på sygehus med virus, hvilket er et fald på ni personer. 18 personer er indlagt på intensiv afdeling på landsplan og 13 af dem er i respirator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Blev bestjålet ved fødselsdagsfest

Lemvig

Det kan blive meget værre endnu

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Annonce