Annonce
Holstebro

Creativ Company køber konkurrent i Herning: Får omsætning på mere end halv milliard

- Vi er meget glade for købet af av form, som er endnu et positivt skridt i vores internationale ekspansionsstrategi, siger Jakob Moeskjær, administrerende direktør hos Creativ Company Foto: Nicolai Berthelsen
Med købet af av form, beskæftiger Creativ Company i alt cirka 350 medarbejdere, hvoraf de omkring 230 arbejder på hovedkontoret i Holstebro.
Annonce

Holstebro: Creativ Company har købt virksomheden ”av form” med hovedsæde i Herning. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

- Hos Creativ Company har vi længe beundret av forms stærke placering inden for salg til skoler og institutioner til det nordiske marked. Creativ Company får ved købet af av form et meget spændende legetøjssortiment til skoler og institutioner og vil fremover være en endnu stærkere spiller i Norden, og i stigende grad også i Europa. Vi opnår desuden nogle vigtige skalafordele, som gør os endnu bedre til at konkurrere med andre virksomheder på det nordiske og europæiske marked. Vi er meget glade for købet af av form, som er endnu et positivt skridt i vores internationale ekspansionsstrategi, siger Jakob Moeskjær, administrerende direktør hos Creativ Company, i pressemeddelelsen.

Creativ Company i Holstebro og av form i Herning er to af Danmarks største virksomheder indenfor leg, læring, kreativitet og udvikling blandt børn og unge i danske skoler og institutioner. Begge virksomheder har gennem en årrække haft et stort fokus på social ansvarlighed samt oplevet betydelig fremgang i virksomhedernes onlineforretning.

Med købet af av form, beskæftiger Creativ Company i alt cirka 350 medarbejdere, hvoraf de omkring 230 arbejder på hovedkontoret i Holstebro. Creativ Company er ejet af kapitalfonden Capidea.

Annonce

Fratræder som direktør

Hos av form glæder man sig også meget over det nye samarbejde og er klar til den næste fase i virksomhedens udvikling:

- Jeg er meget glad for, at av form er kommet i "familie" med Creativ Company. Begge virksomheder besidder den samme entreprenørånd og de samme sociale- og forretningsmæssige værdier. av form er nået et stadie, hvor virksomheden har gavn af at blive en del af en større og stærkere koncern med henblik på at fortsætte virksomhedens positive udvikling og internationalisering, siger administrerende direktør Marianne Sørensen hos av form, der i forbindelse med salget fratræder sin stilling.

Den nye koncern har en årlig omsætning på over en halv milliard kroner og forventer i løbet af 2021 at foretage væsentlige nye investeringer i blandt andet robotteknologi for at fremtidssikre driften af Creativ Companys lager- og logistikfunktion samt sikre en fortsat hurtig og præcis levering.

Denne investering vil være den største i virksomhedens historie.


Creativ Company får ved købet af av form et meget spændende legetøjssortiment til skoler og institutioner og vil fremover være en endnu stærkere spiller i Norden, og i stigende grad også i Europa.

Jakob Moeskjær.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce