Annonce
Holstebro

Creativ Company køber sig ind i legetøjsvirksomhed

Med opkøbet af Legeakademiet beskæftiger Creativ Company nu 330 medarbejdere. Af dem arbejder 190 på hovedkontoret i Holstebro. Arkivfoto: Morten Stricker
Creativ Company har købt aktiemajoriteten i Legeakademiet, og på trods af coronakrisen tror begge parter på en lys fremtid.
Annonce

Holstebro: Virksomheder verden over bløder, og medarbejdere sendes hjem. Men på trods af coronakrise har Creativ Company valgt at udvide forretningen.

Virksomheden har købt aktiemajoriteten på 51 procent i legetøjsvirksomheden Legeakademiet, der har base i Hørsholm.

De to virksomheder tror på en lys fremtid på trods af de mørke skyer, som coronavirussen har trukket ind over landet.

- Det er en del af vores strategi, at vi gerne vil stå stærkere på onlinedelen og det private segment. Samtidig tror vi på, at vi kan stå stærkere efter krisen, hvis vi laver de rigtige investeringer nu, og det tror vi på, at vi gør med Legeakademiet, siger Kasper Eis, der er administrerende direktør i Creativ Company.

Udover de forretningsmæssige styrker hos Legeakademiet, handler det også om personerne bag legetøjsvirksomheden.

- Når vi er faldet for dem, er det også fordi, at vi kan se et fælles værdigrundlag. Og vi vil gerne opkøbe steder med nogle stærkere ejere bag, som stadig gerne vil være en del af det, siger Kasper Eis.

Også hos Legeakademiet er der glæde over den nye aftale, som ifølge legetøjsvirksomheden selv giver store muligheder for udvikling.

- Vi drømmer om at lave vores egen serie af produkter, som, vi kan se, mangler på markedet. Også her har Creativ Company en vigtig viden og erfaring, som kan hjælpe os videre. Creativ Company er de perfekte legekammerater for os, og vi får de bedste vækstbetingelser, siger den ene af de to ejere af Legeakademiet Jane Vestergaard i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce