Lemvig

Cykel-dag i Klosterheden

Store Cykeldag er for hele familien. Arkivfoto
Cyklistforbundet og kommunen bag den 11. Store Cykeldag

Klosterheden: Familier med børn kan også være med når dette års Store Cykeldag fejres på søndag med en cykeltur fra havnen i Lemvig til Møllesøen i Klosterheden.

Starten går klokken 10.30 fra Mathiltes Kaj hvor Bent Graversen, næstformand i kommunens teknik- og miljøudvalg, sætter turen i gang. Der cykles ad små veje og stier i et tempo hvor alle kan være med, og ved Møllesøen bliver der et ophold hvor medbragte madpakker og drikkevarer kan nydes inden vi cykler ad en anden rute tilbage til start.

Tilbage på havnen, omkring klokken 13.30, byder arrangørerne - Cyklistforbundet og Lemvig Kommune -alle deltagere på en kop kaffe eller en sodavand på "Luna". Her vil der være sang, og der bliver trukket lod blandt deltagerholdene i "Vi Cykler Til Arbejde" om gavekort doneret af cykelforretningerne Fri Bikeshop og Cykel-Mads.

Turen er på cirka 20 kilometer i alt, og det er 11. år i træk at Cyklistforbundets Lemvig-afdeling, i lighed med afdelinger over hele landet, fejrer glæden ved at cykle.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Vendte rockerlivet ryggen - nu skal han afsone med dem: Er bekymret for at blive overfaldet – eller det, der er værre

HB For abonnenter

Et point var næsten tyveri, men 'Zetter' ville have alle tre

Lemvig

Første spadestik til Klimatorium taget: - Vi giver jo vores verden tilbage til børnene

Danmark For abonnenter

Ulykkestoget på Storebælt skal destrueres: - I respekt for afdøde, pårørende og personalet skal intet genbruges

Lemvig

Anlæg udvides med 1100 kvadratmeter og ny rørledning føres over fjorden: Spildevand fra Lemvig skal pumpes videre til Harboøre

112

Brandmænd kæmpede 18 timer for at få slukket brand: Reddede 80 svin

Annonce