Annonce
Holstebro

Dårlig ryg giver Lægaard comeback

jeg har bestemt ikke planer om, at forsøge at komme i byrådet igen til kommunalvalget. Det er et overstået kapitel for mit vedkommende, siger Arne Lægaard. Arkivfoto

Arne Lægaard vil igen være at finde i byrådet. Men sandsynligvis kun for en kortere bemærkning.

Annonce

Holstebro: Tidligere borgmester Arne Lægaard (V) kan se frem til et comeback i byrådet, efter at Venstres Jesper Hebsgaard har været tvunget til at sygemelde sig.

- Jeg har tidligere døjet med to diskusprolapser. Men her i påsken sank jeg pludselig sammen i ryggen, og måtte tilbringe tre dage på sygehuset, fortæller Jesper Hebsgaard.

Selv om han er hjemme igen, ikke længere er på morfin og er ved at blive udredt, så er han dog ikke frisk nok til at kunne fortsætte arbejdet i byrådet.

- Jeg kan stå op og ligge ned. Men jeg kan ikke sidde, uden det gør ondt, fortæller Jesper Hebsgaard, der ikke ved, hvor lang en sygemelding, som han kan se frem til.

- Lægerne kan endnu ikke sige, om jeg skal gennemgå en operation, eller om jeg selv kan genoptræne ryggen, fortæller Jesper Hebsgaard, der dog kan takke sin private sundhedsforsikring for, at han kan blive udredt på et privathospital:

- Først blev jeg henvist til rygcentret i Silkeborg. Her kunne jeg få en tid til november. Nu går det heldigvis hurtigere, siger han.

Annonce

Et overstået kapitel

Men indtil Jesper Hebsgaard bliver helt klar til at genoptage det politiske arbejde, så bliver tidligere borgmester Arne Lægaard indkaldt som suppleant.

- Jeg håber, at det bare er for en kort periode, og at Jesper bliver hurtig klar igen, siger Arne Lægaard, der har masser at se til med både sin plads i regionsrådet, bestyrelsesarbejde med mere:

- Og jeg har bestemt ikke planer om, at forsøge at komme i byrådet igen til kommunalvalget. Det er et overstået kapitel for mit vedkommende.

Men Lægaard melder sig dog klar til at påtage jobbet som suppleant i byrådet, men går stadig efter at genvinde sit sæde i regionsrådet ved efterårets regions- og kommunalvalg.

Når det drejer sig om en sygemelding, skal byrådet ikke godkende indkaldelsen af en suppleant. Det sker kun, hvis et byrådsmedlem ønsker at udtræde eller tage orlov fra byrådsarbejdet.

Ud over byrådet, er Jesper Hebsgaard også medlem af erhvervs- og turismeudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce