Danmark

Dæmoner findes - og flere burde uddrive dem

Dæmoner: Måske har du set udsendelsen eller omtalen af "Guds bedste børn" på TV2? I en del af udsendelsen er der fokus på uddrivelse af dæmoner. Og hvad er det nu for noget? Jo - den åndelige verden er virkelig. Der findes engle og dæmoner. Gud vor skaber findes, og satan findes. Og alle mennesker, vil efter døden komme til enten himmel eller helvede.

Mange mennesker er plaget af dæmoner. Det kan skyldes, at folk f.eks. ser voldsfilm eller okkulte film, har leget ånden i glasset eller har prøvet okkult alternativ behandling.

Hvis du spørger en psykolog eller psykiater om dæmoner, vil de fleste sige, at dæmoner ikke findes. Hvis de siger, at dæmoner findes, så er det som at skrive under på egen fyreseddel

Vi i Haderslev Husmenighed, er Jesu disciple. Det betyder, at vi er Jesu efterfølgere og ønsker at adlyde ham og gøre flere mennesker til disciple af Jesus Kristus. Det er også det, Torben Søndergaard forkynder. Han har besøgt os flere gange i Haderslev, og det er Torben, som medvirker i TV-udsendelsen om uddrivelser af dæmoner. Torben gør ikke noget forkert, men gør det, som Jesus siger vi også skal gøre, nemlig uddrive dæmoner.

I tv-udsendelsen er der også beretninger om mennesker, der kalder sig kristne og alligevel i mange år har levet i seksuel synd m.v. Det er bl.a. Moses Hansen og Chr. Laursen fra Pinsekirken i Silkeborg.

Det kan vi kun tage kraftig afstand fra. Man kan ikke bare prædike om søndagen og samtidig leve i synd. Så er man ikke en Jesu discipel.

At adlyde missionsbefalingen og gøre mennesker til Jesu disciple og helbrede og uddrive dæmoner, burde alle som kalder sig kristne gøre. Men desværre er der rigtig mange, som bare ønsker at sidde og varme kirkebænken og lader sig styre af menneskers kontrol.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Brydebol fik sin godkendelse trods nabo-protester: Vi gør det for at mindske lugtgenerne

Lemvig

Landmand mødt af kritik: Kunne have gjort mere for at mindske lugten

Holstebro

Ulvepar har fået hvalpe: Nu advarer forskere mod ulveturisme

Lemvig For abonnenter

Hjemmeværnet melder pas: Vil ikke assistere ved motionsløb

Erhverv

Grundfos om tidlig pension: - Det er et farligt spor at gå nedad

Med 4.500 ansatte i Danmark er Grundfos en af de helt store arbejdspladser, og koncernchef Mads Nipper har nøje fulgt dannelsen af en ny regering. Den kommende statsminister Mette Frederiksens (S) løfte om at finde en løsning, så nedslidte kan trække sig tidligere tilbage fra arbejdsmarkedet, er den største bekymring for Grundfos-chefen. - Der er lavet mange reformer på det danske arbejdsmarked i de seneste år, og det er en væsentlig grund til, at vi har den velstand, som vi har i dag. Jeg har stor sympati for dem, som reelt er nedslidte, men det er et farligt spor at gå nedad at sige, at vi de facto skal have en tidligere tilbagetrækning, siger Mads Nipper. Han mener, at det er muligt at skabe en brugbar løsning ude på de enkelte virksomheder. - Vi har rigtigt mange kolleger, der er godt oppe i 60'erne, og som slet ikke har lyst til at trække sig tilbage, selvom de stået ved maskiner hele deres liv. Vi kan finde nogle fleksible modeller, så de kan arbejde i et lidt lavere tempo. At trække dem helt ud er farligt, for det er mennesker, der skaber en masse værdi, siger Mads Nipper. Til gengæld er han tilfreds med udsigten til, at flygtninge, der mister deres opholdsgrundlag, kan blive i Danmark, hvis de allerede er i fast arbejde. - Vi har en del flygtninge og har taget opgaven på os med at uddanne og dygtiggøre de mennesker. Hvis de skulle sendes tilbage, ville det være hovedrystende håbløst for virksomheden og for Danmark som samfund, siger Mads Nipper.

Lemvig

Vil danne korps af frivillige: Skal styre trafikken i stedet for hjemmeværnet

Lemvig For abonnenter

Man bliver nølende over for at anbefale andre at bosætte sig her

Lemvig

Siden finanskrisen: Lemvig i top tre over økonomisk vækst

Lemvig

Vindbranche: Fiskeri og olie blokerer for Nordsøen som grønt kraftværk

Annonce