Annonce
Portræt

Da muligheden kom, var der ingen tvivl: Philip ville hjem

Philip Kjær er ny filialbestyrer i Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens nyåbnede forretning. Firmaet er siden åbningen i 1995 i Randers vokset og har nu 30 afdelinger og over 100 ansatte. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen
Philip Kjærgaard fra Mejrup tog sin uddannelse og læretid i Aalborg, men kommer nu hjem til Holstebro for at blive ny filialbestyrer.
Annonce

Holstebro: Svaret falder prompte og med den største selvfølge fra Philip Kjærgaard:

- Fordi muligheden var der...

Mulighed for at blive filialbestyrer på Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens afdeling nummer 30, der netop er åbnet på Slotsgade i Holstebro.

Den 26-årige ejendomsmægler stammer fra Mejrup, men var egentlig taget til Aalborg, hvor han tog sin uddannelse og læretiden som ejendomsmægler. Men Holstebro havde han aldrig lagt bag sig.

- Det har altid været mit store ønske og drøm at komme hjem til Holstebro og blive en del af byen og boligmarkedet igen. Da muligheden kom, var jeg aldrig i tvivl om, at det var det helt rigtige for mig, forklarer han.

Fritiden bruger han blandt andet på håndbold. Før han flyttede til Nordjylland, spillede han 2. division i Hogager.

- Nu skal jeg have fundet en ny klub, tilføjer han.

Når han er på arbejde, vil han danne par med en anden ejendomsmægler i form af Leif Michael Schrøder.

- Holstebro, Struer og hele oplandet er i en rigtig god udvikling, og jeg kan allerede mærke, at boligmarkedet er i flyvende form. Det var også en god start, at vi havde Leif Schrøders emner "på hylden", da vi åbnede, og jeg er da rigtig glad for, at vi allerede har solgt flere boliger, end vi nok havde forventet her fra årets start. Leif og jeg glæder os til at være en aktiv og positiv del af Holstebro og det lokale boligmarked. Vi er kommet for at blive, fastslår Philip Kjærgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Det er så typisk vestjysk...

Lemvig

De unge rykkede ind på kostskolen

Annonce