Lemvig

Dagplejere lærer at bruge iPad

Dagplejeleder Jan Holm har i de seneste måneder oprustet kommunens dagplejere. Arkivfoto: Morten Stricker

Lemvig: I 2019 kan dagplejen i Lemvig Kommune fejre sit 50 års jubilæum.

Det bliver med 42 dagplejere samt fire fra gæstedagplejen, der er opdateret med den seneste viden, efter de i løbet af det forgangne år har været på kursus.

Her har de fået forskellige input til at arbejde med læringsplaner, som skal være en del af dagplejen fra 2020. Dagplejerne har fået udleveret iPads, der skal bruges som et pædagogisk arbejdsredskab. Det er meningen, at dagplejerne skal filme nogle af de sekvenser, de kommer ud for i løbet af dagen og derefter evaluere dem.

- Det handler ikke om at finde fejl, for dem begår vi alle. Det handler i stedet om at finde de ting, man gør rigtigt, og hvor der er en tæt relation mellem barnet og dagplejeren. Vi vil benytte de små filmklip på tomandshånd, hvor vi kan pege på, hvad der har fungeret godt, siger lederen af dagplejen i Lemvig Kommune, Jan Holm.

Over fire hverdagsaftener samt to lørdage har dagplejerne været på kursus. De har været opdelt i de legestuegrupper, de i forvejen kender.

Jan Holm mener, det er vigtigt, at dagplejerne kommer afsted på kursus.

- Det, at være afsted sammen og få et fagligt fællesskab, giver et løft og er givende for alle, der arbejder med børn. Her har dagplejerne været afsted sammen, så de kan tale om de ting, de har lært på kurset, når de kommer hjem, siger dagplejelederen.

Dagplejerne skal ikke finde fejl, men blive endnu bedre til at se, hvad de gør godt i deres arbejde med kommunens yngste borgere. Arkivfoto: Jørgen Kirk
0/0
Annonce
Lemvig

Brud med traditionen: Ingen heste på årets dyrskue

Lemvig

Efter kun fire dage: Vestjysk Stram Kurs-kandidat er fyret

Lemvig For abonnenter

Sygeplejerske får stor hæder for at hjælpe nødlidende: Næste stop for 65-årige Anni Fjord er en flygtningelejr i Cameroun

Lemvig

Kultursamarbejde fortsætter i regionen

Lemvig For abonnenter

Thyborøn vil åbne udeareal

Erhverv For abonnenter

Aldrig oplevet før - solgte tre huse i samme by på en uge

Lemvig

En tirsdag aften, vi aldrig glemmer: En helt forrygende aften på Kabbel

Annonce