Annonce
Struer

Dagtilbud skal holde åbent 54 timer om ugen - pris 365.000 kroner

Dagtilbuddene i Struer Kommune skal nu holde åbent 54 timer om ugen. Arkivfoto: Morten Stricker

Struer: Politikerne i børne- og uddannelsesudvalget besluttede onsdag, at dagtilbuddene i kommunen skal tilbyde en ugentlig åbningstid på 54 timer.

Den anden valgmulighed, de lokale politikere havde, var, at dagtilbuddene skulle tilbyde en ugentlig åbningstid på mellem 52-54 timer.

Det lyder måske ikke som den helt store forskel, men i kroner og øre betyder det en merudgift på i alt 365.000 kroner pr. år. Denne merudgift skal afholdes inden for dagtilbuddenes økonomiske ramme, som det hedder i indstillingen til politikerne.

Her gøres der ligeledes opmærksom på, at området i 2019 får 2,5 millioner kroner mere end normalt og i de kommende år 4,25 millioner mere.

Denne budgetudvidelse blev besluttet i forbindelse med budgetforliget 2019 for at sikre faglige medarbejdere, som er afgørende for at fastholde udviklende rammer for børn og understøtte dagtilbud af høj kvalitet, som embedsværket formulerer det.

I disse forhandlinger var det endvidere et fokuspunkt, at åbningstiderne sikredes en tilpasning, hvilket nu altså er ført ud i livet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Brandvæsen vendte tilbage til brandsted

Holstebro For abonnenter

73-årige Svend er kommet fra Herning for at se vandmasserne: - Det er fascinerende

Annonce