Annonce
Holstebro

Danielsen går mod gruppen: Vil ikke sende Støjberg i rigsret

Medlemmerne i Venstre er blevet stillet frit, og de kan dermed i spørgsmålet om rigsretssagen stemme, som de ønsker. Foto: Morten Stricker
Man anlægger ikke en rigsretssag, for at blive "renset" eller fordi nogen mener, at Inger ikke "angrer" nok, skriver Thomas Danielsen.
Annonce

Holstebro: Venstres Thomas Danielsen tilhører det mindretal i Venstres folketingsgruppe, der ikke vil have rejst en rigsretsag mod tidligere udlændingeminister og næstformand for Venstre, Inger Støjberg.

Det skriver han på Facebook, hvor han ikke mener, at der gods nok i sagen til, at det er overvejende sandsynligt, at den ender med en domfældelse

"Dernæst anlægger man ikke en rigsretssag, for at blive "renset" eller fordi nogen mener, at Inger ikke "angrer" nok, fordi man ikke kan fratage hende en ministerpost eller andet. Der skal være en altovervejende sandsynlighed for domfældelse. Og i min optik taler vi ikke om, at en mindre bøde kan retfærdiggøre, at man lægger beslag på 15 højesteretsdommere, 15 bedsteborgere plus diverse advokater i så lang tid," skriver Danielsen på Facebook.

Medlemmerne i Venstre er blevet stillet frit, og de kan dermed i spørgsmålet om rigsretssagen stemme, som de ønsker.

Efter de seneste ugers ballade om blandt andet Inger Støjbergs fald fra næstformandsposten og Lars Løkke Rasmussens afgang fra partiet, har Venstre i den seneste meningsmåling fra Voxmeter kun opbakning fra 13,9 procent af befolkningen. Ved valget i 2019 fik Venstre 23,4 procent af stemmerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Tidligere minkavler i Nørre Nissum: Vi har brug for en afklaring

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce