Struer

Danmarks billigste hus ligger i Lyngs

Ejendomsmægler Torben Lyngs forventer, at Danmarks p.t. billigste hus på Møllegade 3 i Lyngs er solgt inden den 1. april. Pressebillede

Nybolig Thy & Thyholm har i øjeblikket Danmarks billigste hus til salg - det ligger i Lyngs. Prisen for de 69 kvadratmeter bolig med 40 kvadratmeter udhus er beskedne 75.000 kroner.

Lyngs: Hvis du er på udkig efter et billigt hus, så kan du med fordel rette blikket mod Lyngs på Thyholm. I hvert fald hvis du samtidig er indstillet på at yde en vis arbejdsindsats, inden huset rummer en boligstandard, som de fleste vil være tilfreds med.

Det er Nybolig Thy & Thyholm - beliggende i Hurup - der p.t. har Danmarks billigste hus til salg. Prisen for huset på 69 kvadratmeter på Møllegade 3 er beskedne 75.000 kroner, og så følger der endda et udhus på 40 kvadratmeter med i prisen. Huset har tidligere tilhørt den lokale, nu afdøde fotograf, der havde sit atelier i udhuset. I dag er det enken, der bor i huset.

Det er Boliga.dk, der har opgjort, at det p.t. er Danmarks billigste hus.

Ejendomsmægler Torben Lyngs - der er medindehaver af Nybolig Thy & Thyholm - fortæller, at huset indtil videre kun har været til salg i få dage, og han forventer, at huset er solgt inden den 1. april

- Vi har før haft huse i den prisklasse til salg, og dem er der købere til. Det er klart, at man ikke skal forvente nogen form for luksus, når vi ligger i den prisklasse. Der skal ryddes op, og så skal man bruge 10 liter Ajax og 50 liter maling på at få det gjort rent og malet. Men der er et ok køkken og badeværelse, og der er tilmed et nyere oliefyr, siger Torben Lyngs.

Her er vi så langt nede i pris, at man selv kan have sparet pengene op, og så har man altså en meget billig husleje.

Torben Lyngs, ejendomsmægler hos Nybolig Thy & Thyholm

Ofte lettere at sælge

Huse i den prisklasse kan oftere være lettere at sælge end dem, der f.eks. koster 350.000 kroner, og hvor man typisk ikke kan låne pengene i kreditforeningen, fordi huset har en værdi under 500.000 kroner.

- Her er vi så langt nede i pris, at man selv kan have sparet pengene op, og så har man altså en meget billig husleje, siger Torben Lyngs.

Haven på den 443 kvadratmeter store grund er et vildnis, men også her kan der rettes op på tingene med en aktiv indsats.

Udover en skarp pris har Torben Lyngs endnu et salgsargument i ærmet: Lyngs er et godt lokalsamfund med et godt sammenhold blandt beboerne.

Med udbudsprisen på 75.000 kroner løber den gennemsnitlige kvadratmeterpris op på 1.086 kroner. I januar blev husene i hele Struer Kommune - ifølge Boliga.dk - i gennemsnit udbudt til salg for cirka 8.920 kroner pr. kvadratmeter. I toppen af skalaen finder vi Frederiksberg Kommune. Her er prisen 60.561 kroner pr. kvadratmeter - nogenlunde det samme som det koster at købe et helt hus i Lyngs.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Tidligere stemmesluger for DF vil tilbage som socialdemokrat: Jeg tror, jeg var gået uanset hvad

112

Knallert-razzia på Limfjordsskolen: - Jeg går fuldstændig amok, hvis I piller ved dem

Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Erhverv

Dyb frustration: Nej til ny vej ind på Gimsinglundvej

Struer For abonnenter

Det mener vælgere om valgkampen - indtil nu

112

Mand fundet død ud for Venø

Struer For abonnenter

Signe blev ramt af stress i skolen: Jeg overvejede, om det var det hele værd

Struer For abonnenter

Han glæder sig til at udvikle Struer Energi Park

Struer

Skoleelever fejrede det nordiske samarbejde

Annonce