Annonce
Navne

Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland skifter formand

Niels Hansen (til venstre) giver formandsposten for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland videre til Michael Nielsen (til højre) fra Hee Entreprise i Ringkøbing. Pressefoto
Tømrermester Niels Hansen stopper som formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland efter otte år på posten. Fremover skal Michael Nielsen fra den lokale virksomhed Hee Entreprise A/S i Ringkøbing stå i spidsen for de lokale håndværksvirksomheder i Midt- og Vestjylland.
Annonce

Midt- og Vestjylland: Efter otte år giver Niels Hansen nu formandsposten for Dansk Byggeri Midt – og Vestjylland videre til Michael Nielsen, der til daglig driver virksomheden Hee Entreprise A/S i Ringkøbing sammen med Erling Madsen.

- Niels Hansen har gjort et stort arbejde i forhold til at skabe en god dialog mellem de midt- og vestjyske kommuner og vores lokale virksomheder. En dialog, som har været med til at gøre Midt- og Vestjylland til et af de bedste steder i Danmark at drive virksomhed. Niels har også arbejdet meget for at få flere unge til at tage en erhvervsuddannelse, og senest har han været med til at arrangere skolemesterskaberne i Skills i Skive. Tak for en mangeårig arbejdsindsats med flotte resultater, som jeg nu vil gøre mit bedste for at videreføre, siger den nye formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland Michael Nielsen.

Michael Nielsen har fungeret som næstformand det seneste år, og skal altså nu stå i spidsen for 514 håndværksvirksomheder i Midt- og Vestjylland.

- Vi skal fortsætte med at prioritere områder som erhvervsvenlighed, lærepladser og erhvervsuddannelser, men den grønne dagsorden kommer også til at fylde en del. Det gælder både i forhold til at få kommuner og private til at energirenovere og bygge bæredygtigt, men også i forhold til at gøre byggepladser og byggematerialer mere bæredygtige, siger Michael Nielsen.

Den nu afgående formand Niels Hansen stopper ikke sit erhvervspolitiske arbejde, men han fortsætter i bestyrelsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland som næstformand.

meja/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bil ramte motorcyklist

Annonce