Annonce
Udland

Dansk kvinde i vanvittig ulykke syd for grænsen: Bragede ind i mur med 11 måneder gammel baby i bilen

Først helt inde i huset standsede den dansk indregistrerede Audi. Foto: Arne Jappe
En 29-årig kvinde med en 11 måneder gammel baby i bilen kørte tværs gennem husmur og helt ind i gæsteværelset syd for grænsen. Mor og barn slap med lettere kvæstelser.

RATEKAU: En 29-årig dansk kvinde torpederede tidligt søndag morgen omkring klokken 3.40 et hus i Ratekau i det østlige Holsten. Det skriver politi og anklagemyndighed i Lübeck i en fælles pressemeddelelse.

Af ukendte årsager krydsede kvindens Audi Q 5 først fortovet og fortsatte derefter ind gennem husmuren for til sidste at standse i gæsteværelset.

Den 29-årige kvinde havde sin 11 måneder gamle baby med i bilen. Mor og barn kom kun lettere til skade, men er dog indlagt.

Annonce

I huset sov et ægtepar, der begge er i 80-erne. Ægteparret led ingen overlast, men blev dybt chokerede. Huset er ubeboeligt.

Allerede tre timer tidligere havde andre trafikanter alarmeret politiet, fordi kvinden kørte i den forkerte retning på motorvej A1 i retning mod Femern.

Da kvinden blev standset af politiet oplyste hun, at hun havde forvekslet tilkørsel og afkørsel på grund af mørket.

Efter ulykken i Ratekau blev kvinden testet for både alkohol og narko. Begge test var negative.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Stak af med båd og trailer

Annonce