Annonce
Lemvig

Dantrafo kom godt ud af 2020

Transformer-virksomheden Dantrafo havde et godt år i 2020. Arkivfoto: Morten Stricker
Transformer-virksomheden Dantrafo havde et godt år både i Lemvig, Kina og Sverige, og koncernchefen ser lyst på fremtiden

Lemvig: Transformer-producenten Dantrafo i Lemvig er kommet godt ud af det seneste regnskabsår med et resultat, der er bedre end året før.

Resultatet blev 8,4 millioner kroner før skat, og alle koncernens tre selskaber i Lemvig, Sverige og Kina står bag det positive resultat.

- Vi er super tilfreds med resultatet, der er en konsekvens af den effektivisering og de optimeringer, der har været sat i værk. Samtidig kan den langsigtede udviklingsstrategi  afspejles i regnskabsresultaterne, siger koncernchef Ivan Gam.

Annonce

Han fortæller, at Dantrafo i 2020 har fået sat gang i produktionen af nye udviklings-projekter i samarbejde med kunderne, og det har været med til at få koncernens omsætning til at stige.

- Der ligger et spændende perspektiv for os i, at vi kan medvirke til at reducere energiforbruget og CO2-udledningen ved at optimere vore transformere. Vi vækster ved at have nogle projekter, som er meget teknisk udfordrende, og dem løser vi i tæt samarbejde med vore kunder, siger Ivan Gam.

Koncernchefen ser lyst på fremtiden.

- Vi har sat nogle  strategiske mål, hvor vi har fokus på videreudvikling af produkter i tæt samarbejde med kunderne. Vi vil intensivere investeringerne i fremtiden for at øge konkurrenceevnen, bl.a. i avanceret testudstyr, automatisering og robotteknologi. Og vi vil sikre  vores udvikling som superfleksibel producent af en bred produktportefølje.

Rent organisatorisk har man decentraliseret  beslutningskompetencen decentraliseret.

- Det har gjort, at virksomheden er  blevet mere fleksibel og handlekraftig, både driftsmæssigt og strategisk samt bedre gearet til yderligere vækst, mener Ivan Gam.

Ny formand

Efter 11 år som bestyrelsesformand har Ole Rudkilde valgt at give stafetten videre. Bo Lybæk indtræder som ny bestyrelsesformand. Han er branchekendt og CEO i elektronik-virksomheden GPV International A/S, som siden 2016 har været ejet af Schouw & Co.

Ivan Gam ser frem til samarbejdet med den nye bestyrelsesformand om den fremtidige udvikling af Dantrafo Gruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Stak af med båd og trailer

Annonce