Annonce
Debat

De billige pølser i Bilka

Arkivfoto: Mette G. Sørensen

Debat: Er prisen for god til at være sandt, så lad være at købe det. Det plejer ellers kun at være hælervarer, der får denne beskrivelse, men følgende oplevelse i BILKA i Holstebro, bekræfter måske ovenstående.

Jeg kørte med indkøbsvognen rundt i butikken, og kom forbi en køledisk med små GØL spegepølser. Prisskiltet viste - fem styk for 20 kroner. Jeg tager fem styk og lægger i vognen.

Jeg syntes, det var billigt. Tjekkede priskiltet igen. Jeg kunne have set forkert. Men nej, den var god nok. Fortsætter mine indkøb, betaler og kører hjem. Datteren får en spegepølse med hjem, og jeg tager selv hul på én.

Annonce

Nu finder jeg ud af, at jeg har betalt 25 kr. pr. stk. altså 125 kr. i stedet for 20 kr. Jeg vælger alligevel at køre i BILKA igen - uden spegepølser, men med min bon. Går ned og tjekker prisskiltet igen.

Den hænger der stadig, så den er god nok. Fem styk - 20 kroner.


Jeg syntes, det var billigt. Tjekkede priskiltet igen. Jeg kunne have set forkert. Men nej, den var god nok.


Jeg får fat i en medarbejder, der har med prismærkning at gøre, og viser hende skiltet. Hun indrømmer, at det er en fejl, at prisskiltet hænger der. Det skulle hænge et helt andet sted. Hvad gør vi nu, lille du?

Hun følger mig til informationen, da hun mener, de kan hjælpe. Det kan de ikke, så hun skal have fat i sin chef. Det lykkes ikke, så der er ingen hjælp.

Jeg tager så af sted med uforrettet sag og en dårlig oplevelse, at jeg gør hende opmærksom på, at jeg vil skrive til Dagbladet om min oplevelse.

BILKA indrømmer, at de har begået en fejl, så den mener jeg, de burde rette op på.

I informationen ønskede hun mig dog "En god dag", men den hilsen sagde jeg pænt nej tak til.

SVAR:Sigmund Ottosen Rubeksen, varehuschef i Bilka Holstebro, svarer:

- Vi bestræber os altid på at give vores kunder den allerbedste service i Bilka Holstebro. Desværre er det ikke lykkedes her, og det kan jeg kun beklage. Derfor håber jeg, at Preben kan lokkes forbi Bilka, så vi kan finde en god løsning.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce