x
Annonce
Holstebro

Lokal vikarbank skal skaffe ansatte nok: De første 50 har allerede meldt sig

Arkivfoto: Asger Ladefoged/Scanpix
- Det er ikke mindst folk med sygeplejefaglig samt social- og sundhedsfaglig baggrund, der med stor sandsynlighed bliver brug for, siger vicekommunaldirektør Claus Brandt.

Holstebro: Mens de håber på det bedste, så forbereder Holstebro Kommune sig også på det værste.

- Lige nu arbejder alle medarbejdere med kritiske funktioner på højtryk og klarer det helt fantastisk. Men de er under hårdt og stadig større pres, og vi kan komme i en situation, hvor vi får brug for flere folk med de rigtige forudsætninger til at hjælpe og aflaste vores faste personale, siger vicekommunaldirektør Claus Brandt.

Derfor har kommunen i går eftermiddags lavet en lokal vikarbank, hvor man kan skrive sig op til at hjælpe, hvis der skulle blive brug for det.

- Vi har foreløbig 50, der har meldt sig på listen. Det er vi glade for, Man skal huske på, at den først er blevet lavet mandag eftermiddag. Så jeg regner med, at vi får endnu flere på, siger Claus Brandt.

Det bygger han blandt andet på den interesse som opslaget har fået på blandt andet de sociale medier.

Det er ikke mindst folk med sygeplejefaglig samt social- og sundhedsfaglig baggrund, der med stor sandsynlighed bliver brug i ældreplejen, vurderer kommunen.

Men også, pædagoger, ergo- og fysioterapeuter samt andre fagligheder er mere end velkomne til at melde sig til listen.

- Det kan være folk, der er gået på pension. Som er under uddannelse eller som bare har skiftet fag, men godt vil hjælpe til i denne ekstraordinære situation, siger Claus Brandt.

Kommunen håber, at den kan klare sig længst muligt, uden at aktivere folk fra listen.

- Men vi prøver at være foran udviklingen, så vi er så godt rustede som muligt, når behovet formentlig opstår, siger Claus Brandt.

Listen kan man finde på kommunens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Bæverplan har mange huller

Annonce