Annonce
Erhverv

Handelschefen: - Vi er så klar til genåbning

Mai Lindgaard: Selvfølgelig bytter vi stadig julegaver. Foto: Morten Stricker
Genåbning af butikker fylder handelschefen med glæde, men nu mangler vi bare de sidste

Lemvig/Thyborøn: - Vi er bare så klar. Vi glæder os sindssygt til at åbne mandag morgen. Fik du det...

Sådan lød det fra handels- og eventchef Mai Lindgaard, da det onsdag formiddag blev gjort klart, at butikkerne kunne genåbne fra mandag den 1. marts.

- Jeg er så glad, men selvfølgelig er jeg ikke 100 procent glad endnu, fordi vi mangler stadig frisører, liberale erhverv og restauranter. Når det hele er genåbnet, er jeg 100 procent glad.

Handelschefen glæder sig til at få liv igen i gaderne i Lemvig og Thyborøn.

- Butikkerne har savnet kunderne - og omvendt. Vi har brug for hinanden. det har været trist at se de tomme gader, men nu skal det være slut. Nu kommer der liv igen, siger Mai Lindgaard.

Annonce

Vi passer på

Hun betoner, at der stadig vil blive passet godt på kunderne.

- Vi vil overholde alle de krav, der er, for at kunderne kan føle sig trygge. Men det har jo også vist sig, at kunderne også selv gør en indsats for, at det skal være rigtig godt. Man respekterer jo, når der står, at der må være et vist antal kunder i forretningen. Kan man se, der er så mange, der må være i butikken, så venter man bare udenfor, siger Mai Lindgaard, som fortæller, hun har rost sine medlemmer for netop at have været opmærksomme på sikkerheden, før der blev lukket helt ned.

- Og det vil vi være fortsat. Vi kan ikke holde events med mere endnu, men det må så komme, når der kommer ændringer i forsamlingsforbud med mere.

Annonce

Julegaverne

På spørgsmålet, om der stadig kan byttes julegaver, lyder der et klart ja,

- Vi lever af loyale kunder, og selvfølgelig er vi loyale over for dem. Man kan få byttet sine julegaver, og ved man ikke lige, hvad det skal være, så opfordrer vi til at få et tilgodebevis, så man beholder omsætningen i de enkelte butikker. De har brug for det. Man kan også få vintertøj byttet, man har fået i julegave. Kunden kan jo ikke gøre ved, at butikkerne har været lukket ned, siger Mai Lindgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce