Annonce
Kultur

De svedte for brysternes skyld

I alt 38 medlemmer deltog i en eller flere træningstimer til fordel for Lyserød Lørdag i Struer Fitness. Foto: Mona Bæk
Medlemmerne i Struer Fitness deltog igen i år i Lyserød Lørdag, og der blev gået til den

Struer: Over hele landet blev Lyserød Lørdag markeret i weekenden for at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse og Støt Brysterne. Igen i år var også Struer Fitness på banen, hvor der i løbet af lørdagen var arrangeret fire hold, som medlemmerne kunne melde sig på i kampen mod brystkræftens navn. Medlemmerne betalte 60 kroner for en time, eller 100 kroner for tre, og de kunne vælge mellem Bodybike, Pump, KO8 og Feminin Fitness. I alt 38 medlemmer deltog i en eller flere timer, og der blev samlet 1660 kroner ind fra holdene og fra den kage, som daglig leder Mona Bæk, havde bagt i dagens anledning.

Pengene gik ubeskåret til Lyserød Lørdag.

- Så alt i alt var det en super hyggelig dag, siger Mona Bæk.

Annonce

Gode til at bakke op

Fitness-firmaet har årligt flere arrangementer, hvor der samles penge ind til velgørende arrangementer, og det var syvende gang, at de deltog i Lyserød Lørdag. Et andet event, de har årligt er det store 12 timers bike-event, hvor der også samles ind til et velgørende formål. I år er arrangementet dog rykket til februar måned, for ikke at komme i karambolage med julefrokoster og andre sociale events.

- Og vi leder stadig efter et godt formål at cykle for, så hvis nogen har et bud, hører vi meget gerne fra folk, siger Mona Bæk.

Hun understreger, at der helst skal være tale om en lokal forening af en art.

I år faldt Lyserød Lørdag i Struer Fitness sammen med Litteraturfestival på biblioteket, så der var medlemmer, der ikke kunne deltage.

- Derfor har vi også oplevet, at nogle medlemmer er kommet op til os for at give et bidrag uden at være med, fordi de skulle deltage i noget andet. Vi synes, at det er en god idé at arrangere noget lidt ekstra ud over det sædvanlige en gang i mellem, og det synes medlemmerne også, og de er gode til at bakke op om det, siger Mona Bæk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Parløb til ny forstander er fundet

112

Gnist antændte storbrand

112

Fællesskur i flammer lørdag morgen

Annonce