Erhverv

De vil bygge ferieboliger på Grisetå Odde

Robin Hansen (t.h.) og Troels Hochreuter har store planer med Grisetå Odde, der ligger ved Oddesundbroen. Foto: Morten Bang Larsen

To mænd og en hovedinvestor har i sinde at bygge 22 ferieboliger lige syd for Oddesundbroen. Et lignende projekt er for år tilbage forsøgt gennemført af andre, men uden held.

Oddesund: Robin Hansen, der er entreprenør, Troels Hochreuter, der er arkitekt, og en hovedinvestor, der indtil videre gerne vil forblive anonym, har kastet sig ud i lidt af et projekt på Grisetå Odde umiddelbart syd for Oddesundbroen.

Trekløveret har planer om at opføre 22 feriehuse, hvoraf de første seks - hvis alt går, som det skal - kan stå færdige lige efter sommerferien.

16 af de 22 feriehuse skal ifølge de tre være i to plan med glas i begge gavle, så lyset kan komme ind og udsigten nydes til begge sider. De resterende seks skal være i ét plan og bygget sammen to og to.

- Det bliver træhuse, som det er angivet, det skal være i lokalplanen. Nede i stueetagen vil der være overnatning og bad, mens det ovenpå - bortset fra et toilet - vil være ét, stort rum, fortæller Troels Hochreuter, der selv kommer fra Nyborg.

I det store rum vil der være køkken i den ene ende og stue i den anden.

- Der vil man have fuldt gennemlys og kunne se vandet til begge sider, og på vestsiden kommer der også en lille altan, fortæller arkitekten.

Jorden er købt med forbehold indtil 1. april.

Robin Hansen, entreprenør, Humlum
Sådan ser en af de første skitser af ferieboligerne ud. Illustration: Troels Hochreuter

En kærlig hånd

To-plans-husene vil blive på 120 kvadratmeter, mens dem i et plan bliver lige omkring 100 kvadratmeter store.

Ferieboligerne er beregnet på ganske almindelig udlejning til danskere, tyskere eller nordmænd, lyder det fra projektmagerne.

- Jorden er købt med forbehold indtil 1. april, siger Robin Hansen og forklarer, at der blot mangler at komme styr på nogle praktiske ting, før alt er på plads, hvilket han er ganske overbevist om, at det nok skal komme.

Hvis første etape med de seks feriehuse i et plan bliver en succes, vil de resterende 16 i to plan også blive bygget, lyder det fra de tre projektmagere, som har masser af ideer til, hvordan området kunne komme til at tage sig ud.

- Havnen trænger til en kærlig hånd. Den skal vi have renset op, og vi har fået priser på at få lavet et par bådebroer, så folk kan leje en bådplads. Så har vi også snakket om at investere i et par små joller, som man skal kunne leje og tøffe ud i med en fiskestang, fortæller Robin Hansen, der privat bor i Humlum.

Her er det ferieboligerne i to plan. Illustration: Troels Hochreuter

Navnet er lidt bøvlet

Der er i projektgruppen blevet talt om at lave plads til et par autocampere, en strandpromenade, grillpladser, en multibane til tennis, basketball og fodbold, minigolf, hoppepuder, en legeplads, og hvad der ellers hører til, som det lyder fra Robin Hansen.

Men hvorfor lige ved Grisetå Odde - et navn, de tre i øvrigt grubler noget over, hvordan de for eksempel skal få solgt syd for grænsen.

- Vi vil bygge her, fordi der er en havn. Du kommer så utrolig tæt på vandet her. Det bliver mindre end et ejendomsmægler-stenkast fra vandet, siger Troels Hochreuter.

- Man skal bare kunne komme op og slappe af. Du har vandet, der er bunkere lige herovre, og du kan jo køre på en dagstur til Vesterhavet, hvis man vil det, tilføjer Robin Hansen.

Tilbage i 2008 blev arealet, hvor man nu ønsker at opføre 22 ferieboliger, begyndt ryddet for murbrokker og gjort klar til byggeriet af 28 ferieboliger. Det projekt kom dog aldrig videre end det.

0/0

Tophistorier

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ung Lemvig-rytter havde sin debut i de franske alper: Styrtede to gange, men fik masser af erfaring

Danmark

En hyldest til viagra-bukserne - jeg glæder mig til at få et par

Kultur For abonnenter

Arrangørerne af Venø Festival: - Det er jo en form for hjerneblødning

Tophistorier

Struer For abonnenter

Rejsen fra Somalia: Jeg er fri i mit hjerte nu

Struer For abonnenter

Tour de Toilet: Er der virkelig ingen steder at ski.. på hele Thyholm?

Fodbold For abonnenter

Da en "Gæv Kaal" ved navn Sophus Krølben endte i Tvis

Annonce