Annonce
Danmark

Debat: Det rusker i Venstre

Debat: Selvfølgelig rusker det ”lidt”, når et uvejr hærger i toppen. Der er også røget et par grene, men stammen er hel, kernen er frisk og rødderne står stadig solidt plantet i jorden. Er Venstre, som det påstås, ved at blive spredt for alle vinde og udslettet af det politiske danmarkskort?

Nej, ikke set fra Viborg kommunes Venstre. Her fortsætter det gode samarbejde som altid med vælgerforeningerne (8 stk.) som det brede grundlag for vores kommuneforening, som sikrer jordforbindelsen for vore folkevalgte i kommune og region. Vi ser vores kommunes politik som meget succesrigt, netop fordi vore politikere med borgmesteren i spidsen lytter til græsrødderne og samtidig giver indflydelse til de øvrige politiske partier.

Vi har både som medlemmer og som forening mange muligheder for at deltage i diverse politikgrupper om specifikke emner, som vi gerne vil sætte vores fingeraftryk på. Som den måske allervigtigste faktor, har vi vores lokale folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen, som med sin legendariske flid er et aldrig svigtende bindeled mellem vores landsdel og Christiansborg.

Vores indtryk er, at det lokale Venstre fungerer overalt i Danmark, i byen såvel som på landet. Vi har naturligvis ikke de samme interesser på alle områder, alt efter bopæl, beskæftigelse, alder m.v., så sol og vind må deles lige. Facit bliver så en afbalanceret politik.


Vores indtryk er, at det lokale Venstre fungerer overalt i Danmark


Venstres rødder er i høj grad i live og fungerer godt, også når det gælder om at holde styr på toppen. Her i Viborg kommunes Venstre samles vore synspunkter, ideer og bemærkninger hos vores formand Kurt Mosgaard, der på en værdig og respektfuld måde bringer vores meninger og synspunkter videre til bl.a. Hovedbestyrelsen. Venstre lever, selv om det rusker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Ny skobutik er åbnet i Lemvig

Vestjylland

Nu også kviktest i Thyborøn

Annonce