Annonce
Debat

Debat: EM fodbold (om nødvendigt) frem for Tour de France start

Sport: Jeg nyder i juli at følge med i Tour de France løbet (måske i mangel på andre sportslige begivenheder på det tidspunkt), og i mine øjne må der gerne gives plads til EM i fodbold, Wimbledon, Tour de France og Olympiske Lege henover en sommer. I dette corona-år er der kommet tvivl om, hvorvidt disse begivenheder kan koordineres i forhold til hinanden på dansk grund i 2021.

Når der pludselig bliver kamp om, hvordan disse begivenheder skal prioriteres, vil jeg gerne give udtryk for mit synspunkt. Jeg ønsker virkelig, at både Tour de France kan starte i Danmark, som bl.a. Lars Løkke Rasmussen og Tourens ledelse/Macron har forhandlet sig til, og at de landskampe, som det danske landshold sportsligt har kvalificeret sig til, kan gennemføres i Danmark.

Hvis jeg i en presset situation skal skære igennem, så er jeg til gengæld ikke i tvivl. Tour de France er et stort navn ude i verden, men denne frankofile institution må bare indse, at den, set i situationen, i Danmark er sekundær/inferiør. Det er derfor indiskutabelt jer, der skal tilpasse jer.

Hvis I ikke forstår jeres plads i sportens Classement (fransk arrogance eller ej), kan I for min skyld flytte starten på Tour de France til Færøerne, hvilket man formentlig der ville tage imod med kyshånd.

Nej, Tour de France, vi ønsker jer, men vis den nødvendige forhandlingsvilje, så begge disse store begivenheder, der har stor betydning for Danmark, kan gennemføres i harmoni med hinanden i Danmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

Annonce