Annonce
Debat

Debat: EU er bange for at sanktionere!

Debat: Det lader næsten til, at EU og resten af det internationale samfund er bange for at sanktionere Belarus (et andet navn for Hviderusland, red.). Vi har altså at gøre med et diktatur, der for nylig, som det seneste skud på den antidemokratiske stamme, har valgt at tvinge et rutefly til at lande for at anholde systemkritikeren Roman Protasevich.

Så tænker du som læser nok ”Hold da op! Det må godt nok have ført en masse sanktioner med sig?”, og til det er svaret et rungende "Næ! ikke rigtigt".

Bevares, Gud og hvermand har været ude at fordømme det, og det er da også fint nok. Men hvor er de store økonomiske sanktioner? Hvor er indrejseforbuddene for belarusiske embedsmænd og højtstående politikere? Og hvor er udelukkelsen fra samtlige internationale sportsbegivenheder og konkurrencer?

Annonce

Mit råd til EU er helt klart, at hvis EU gerne vil tages mere seriøst af borgerne, skal unionen simpelthen begynde at sige fra! Vi skal kræve, at Roman og andre systemkritikere bliver løsladt, også skal vi kræve demokratiske reformer, før vi ophæver sanktionerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Christian Eriksen er stabiliseret efter kollaps på banen: - Flere spillere og tilskuere græd

Kultur For abonnenter

Håndsprit står klar til festival: - Det er mere sikkert her end i Bilka

Kultur

Bogbussen kører igen til august

Annonce