Annonce
Debat

Debat: Logisk at udsætte folk for kidnapning, tortur og henrettelse?

Debat: Statsminister Mette Frederiksen (S) er citeret for at sige, at det er logisk at sende flygtninge tilbage til Damaskus-området i Syrien ifølge en analyse, som hun deler med Dansk Folkepartis formand.


Når flygtningene er tilbage i Damaskus-området, bliver de måske kidnappet eller kommer i fængsel.

Fra debatindlægget


Annonce

Statsministerens brug af begrebet "logisk" er en speciel nyskabelse, for i almindelig sprogbrug uden for det fag-faglige betyder logisk "fornuftig". Statsministerens ekstremistiske begrundelse er, at der i øjeblikket hverken falder bomber eller kastes giftgas.

Hendes politiske omsorg for de flygtninge, vi har beskyttet, strækker sig åbenbart kun til de to dødstrusler. De mennesker, hvis liv Danmark påtog sig ansvar for, har civilbefolkningen levet godt med.

Når flygtningene er tilbage i Damaskus-området, bliver de måske kidnappet eller kommer i fængsel - der er et fængsel, som er laboratorium for udvikling af torturmetoder i det område - og så angår det hverken hende eller andre myndigheder, for man undlader at følge deres skæbne uden for landets grænser.

Og hvad med os? Hvad med vælgerne?

Derfor spørger jeg, om det er de myndigheder, vi vil lønne for at Danmark kan blive kendt for, at vi har eksporteret folk til tortur og dødsstraf? Er det logisk? Er det fornuftigt?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Endnu en flyttedag for kviktestcenter

Annonce